FC Barcelona Femení – Athletic Club: Immerescuda derrota (0-1)

Les blaugranes han encaixat la primera derrota a la Lliga com a locals en un partit en què han dominat el joc i les ocasions però en què no han tingut encert de cara a porteria

Les de Fran Sánchez han dominat el partit i les ocasions, però han estat incapaces de batre la porteria rival en els 90 minuts. Una gran actuació de la portera de l’Athletic, Ainhoa, ha provocat la segona derrota del Femení a la Lliga (0-1).

La primera part ha començat amb els dos conjunts molt ben posicionats sobre el terreny de joc, intercanviant arribades amb poc perill. Al llarg dels minuts, el Barça ha controlat la pilota i les ocasions. Martens resultava impossible d’aturar a l’esquerra de l’atac barcelonista.

Així han arribat nombroses ocasions de Duggan, Alexia i la mateixa Martens, amb un denominador comú: la poca fortuna de cara a porteria. Per al conjunt basc, Érika Vázquez ha estat la jugadora més desequilibrant i ha provocat un parell d’ocasions clares que la portera Paños ha rebutjat sense problemes.

Al minut 33, una omnipresent Duggan a l’atac culer ha provocat l’ocasió més clara de la primera part després d’un genial regat que ha acabat amb un xut que ha fregat el pal dret de la porteria d’Ainhoa. El descans ha arribat amb un domini total del Barça que era incapaç de traduir en gols.

Falta d’encert

El segon temps ha començat amb una clara ocasió de Duggan que la portera del conjunt basc ha rebutjat de manera sorprenent. El Barça ha assetjat durant els següents minuts la porteria de l’Athletic Club, però es trobava constantment amb un obstacle infranquejable: Ainhoa.

Gerro d’aigua freda

Amb el Barça totalment a l’atac, la jugadora de l’Athletic Club Lucía Córdoba s’ha trobat amb una pilota dins de l’àrea culer i, sense cap oposició, ha xutat de format potent a boca de gol i ha fet impossible l’estirada de Paños.

El partit ha acabat amb el Femení intentant-ho de totes les maneres, però amb un Athletic Club molt fort defensivament que ha fet estèril l’esforç final del Barça Femení. Amb aquesta derrota, les de Fran Sánchez han perdut el liderat en benefici de l’Atlètic de Madrid i ja tenen la mirada posada en la pròxima jornada: la sempre complicada visita al València.