Llevant – Barça Femení: La pissarra decideix a Bunyol (0-1)

Llevant – Barça Femení: La pissarra decideix a Bunyol (0-1)

Alexia torna a tombar un rival que ha plantejat un partit molt dur a les de Fran Sánchez

Un gol d’Alexia Putellas al minut 82 de partit ha donat un triomf molt important al Barça Femení en el matx de tornada dels quarts de final de la Copa de la Reina. La catalana, que ha repetit com a golejadora a la tornada, ha sentenciat amb un gol després d’un servei de córner un matx molt intens on el Llevant ha venut cara la seva eliminació.

Els dos equips han aprofitat els primers minuts de joc per estudiar-se. Amb un sol gol de marge, una diana matinera podia canviar tota l’eliminatòria. Tot i això, les de Fran Sánchez, absent avui a la banqueta per sanció, gaudien de la possessió de la pilota i de la iniciativa del matx. El Llevant intentava espolsar-se el domini barcelonista, però a partir del minut trenta han arribat les ocasions culers més clares del primer temps.

Alexia ha provat Torres amb un xut des de la frontal de l’àrea, i gairebé immediatament després, Lieke Martens i Mariona Caldentey han topat amb l’encert de la portera del conjunt valencià. En plena ofensiva de les de Fran Sánchez, la davantera balear ha enviat una pilota al pal després de rematar al primer toc una gran acció de l’holandesa. Tot i això, l’equip local ha aconseguit aturar l’ofensiva culer i ha mantingut l’empat inicial durant els primers 45 minuts.

A la segona part les arribades a l’àrea han augmentat. Tots dos equips han apostat per un futbol més directe i les defensores han hagut d’intervenir més. I en aquest context de partit, el Llevant ha tingut la seva millor oportunitat al minut 61, amb un remat de cap de Laura Gutiérrez que ha sortit per sobre de la porteria de Paños.

La pissarra blaugrana torna a marcar la diferència

El joc més descontrolat ha donat ales al Llevant. Però la reacció del Barça no s’ha fet esperar i ha fregat el gol en dues ocasions. I, finalment, als deu últims minuts el Barça ha augmentat la intensitat ofensiva i el gol blaugrana ha arribat en un córner rematat per Alexia Putellas al minut 82. La diana ha permès controlar les acaballes del matx a les de Fran Sánchez, que han certificat el seu accés a les semifinals d’un torneig en el qual defensen títol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut