Valencia – Barça (prèvia): Trobada pendent

Valencia – Barça (prèvia): Trobada pendent

19h, DAZN: L’equip, en estat de gràcia, recupera una jornada pendent a Paterna

Seguint amb la dinàmica del ja passat mes de gener sense treva, el Barça Femení continua amb la dinàmica de dos partits setmanals. Aquest cop visita el Valencia, en un duel que va quedar ajornat a la jornada 13, al desembre, pel calendari culer a la Champions League. El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez hi assisteix pletòric de forma, després de conquerir la Supercopa d’Espanya brillantment a Mèrida i d’encadenar dues victòries més contra Levante Las Planas (7-0) i Granadilla (0-6).

De fet, a Paterna el Barça hi busca el seu 52è triomf consecutiu en el campionat domèstic, un fet que mai cap equip de futbol professional havia aconseguit abans. Setze d’aquest victòries corresponent a l’actual Lliga, fet que el converteix en líder (amb 69 gols a favor i 4 en contra).

Ara bé, el Valencia indiscutiblement es presenta al duel molt millor de com estava al desembre, amb canvi a la banqueta inclòs. Les ‘che’ acumulen tres triomfs seguits, han escalat fins a la setena plaça i han il·lusionat de nou a una afició que ha exhaurit totes les entrades per al partidàs d’aquesta tarda.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut