UDG Tenerife – FC Barcelona Femení (prèvia): Visita a un camp històric

UDG Tenerife – FC Barcelona Femení (prèvia): Visita a un camp històric

18h, DAZN: Les blaugranes juguen a l’Heliodoro Rodríguez López de la capital tinerfenya

Diumenge a les 18 h de Barcelona, i en directe per DAZN, el FC Barcelona Femení juga el partit de la jornada 17 de la Liga F, davant l’UDG Tenerife, en un camp dels històrics del futbol estatal i de grans records per als culers com és l’Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife. Hi estrenarà la quarta equipació.

Les blaugranes arriben al duel liderant la classificació amb 15 triomfs en els 15 partits que han disputat fins el moment. Les de Tenerife ocupen el dotzè lloc de la taula amb 14 punts, en 14 partits jugats fins al moment.

Bones sensacions

El FC Barcelona Femení es presenta a Tenerife amb bones sensacions després d’haver superat, dimecres, al Levante Las Planas per 7-0, en un partit que va significar el triomf 50 en Lliga de manera consecutiva, fet que no havia assolit cap altre equip de futbol en lligues professionals.

I afronten l’exigent partit a terres canàries amb el bon gust que va deixar la tercera Supercopa del futbol femení culer, assolida el passat diumenge a Mérida davant la Real Sociedad. Ho faran davant una UDG Tenerife que es va fer forta a casa, el passat dijous, guanyant per 2-1 a la mateixa Real Sociedad.

A Tenerife, Jonatan Giráldez ha desplaçat 19 jugadores, amb la novetat del retorn a llista de Keira Walsh, absent davant el Levante Las Planas. Maria Pérez, del FC Barcelona B, repeteix entre les convocades.

Tercer partit d’aquesta temporada

El matx serà el tercer entre ambdós clubs aquesta temporada. El primer va ser un amistós que les blaugranes van jugar contra les locals el passat 17 d’agost a l’Orotava (Tenerife) i en que l’empat a 1, a la fi dels 90 minuts, es va resoldre amb una tanda de penals que va donar el triomf a les blaugranes.

El segon partit va ser amb la visita de la UDG Tenerife a l’Estadi Johan Cruyff, a la segona jornada de la Liga F, en què les blaugranes es van imposar per 2-0.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut