Sporting Club Huelva – Barça: Segueixen intractables (0-3)

Les blaugranes tanquen la primera volta amb ple de victòries

Catorze de Catorze. El Barça s’ha imposat l’Sporting Club Huelva (0-3) per tancar la primera volta de la competició. L’equip barceloní ha dominat per complet el duel de principi a fi i els gols d'Oshoala i Mariona han decantat el triomf cap a la banda blaugrana.

Les de Jonantan Griáldez continuen buscant l’objectiu de la Lliga perfecte amb ple de victòries i, de moment, van per bon camí. Malgrat que els queda una jornada pendent contra el València a domicili, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez manté una extraordinària dinàmica de joc i resultats, amb catorze victòries en catorze compromisos.

Domini absolut culer

El Barça ha sortit decidit a conquerir el Nuevo Colombino. I és que en els primers minuts, les blaugranes han estat capaces de concentrar el joc en camp rival i generar moltes ocasions de perill que, malauradament, no han trobat porteria. Les de Giráldez han amenaçat la porteria de l’Sporting de Huelva, però s’han topat amb les andaluses perfectament col·locades en defensa. Ara bé, de la mateixa manera que les locals han aconseguit una bona organització defensiva per a frenar l’atac culer en els metres finals, en el joc ofensiu no han gaudit de gaires oportunitats.

Les advertències de les blaugranes han donat el seu fruit al minut 21 quan Oshoala ha marcat el seu sisè gol en la Lliga, després de perforar la porteria local amb una rematada de cap (0-1). Deu minuts després ha arribat el segon a través dels peus de Mariona. Després d’una rematada blocada de Bronze, la pilota ha caigut a la davantera, que ha xutat des del centre de l’àrea i ha enviat la pilota al fons de la porteria fregant el pal dret (0-2, min. 31). A partir d’aquí les blaugranes han tingut ocasions per marcar el tercer, però les d’Antonio Toledo, molt replegades en el seu camp, han frustrats els intents blaugranes i s'ha arribat al descans amb el 0-2.

Oshoala marca el tercer

A la represa, el duel ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera part. Les blaugranes han imposat la seva idea de joc per seguir còmodament controlant el partit. El tercer gol que tant s’ha resistit al primer temps, ha arribat en el segon. Novament, ha aparegut Oshola per rematar des del centre de l’àrea una passada en profunditat de Mariona Caldentey (0-3, min.57).

A partir d’aquí, les culers han continuat amb la mateixa empenta que a l’inici del partit, malgrat que les andaluses en cap cas han amenaçat el domini barceloní. El Barça hauria pogut firmar el quart gol després d’un remat de Paralluelo que s’ha estavellat al pal esquerre, però finalment les blaugranes no han pogut materialitzar cap ocasió més i han acabat guanyant el partit per 0-3.

Després d’aquesta victòria, a les de Giráldez se’ls hi presenta un repte majúscul: la Supercopa d’Espanya. El proper dijous dia 19 de gener, les culers s’enfronten contra el Reial Madrid (19 h) en les semifinals del primer títol del 2023.