Bayern Munic – Barça (prèvia): Quarts a la vista des de l’Allianz

Bayern Munic – Barça (prèvia): Quarts a la vista des de l’Allianz

21h, DAZN: Les blaugranes seran a quarts si tornen a vèncer al Bayern en un escenari majestuós

El segon duel entre Bayern Munic i Barça en 13 dies torna a ser en un escenari d’etiqueta. Si primer es van veure les cares a l’Spotify Camp Nou, en una altra nit per recordar, aquesta vegada ho faran a l’Allianz Arena, en un partit corresponent a la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Les culers intentaran repetir l’actuació estel·lar del 3-0 a casa que els hi va donar la primera plaça momentània.

De fet, un altre triomf li garantiria la classificació matemàtica per als quarts de final i fins i tot l’empat, en funció del que passi a l’altre matx de la lligueta, entre el Rosengard i el Benfica. Aquesta fase de la màxima competició continental culminarà el 21 de desembre, quan el Barça tornarà a l’Spotify Camp Nou contra les sueques.

Fins ara, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez ha vençut els 14 compromisos oficials de la temporada. En aquesta ocasió tindrà davant un Bayern aspirant a ser campió d’Europa i que espera el suport de més de 20.000 aficionats a les grades, el que serà un nou rècord per al club bavarès.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut