Alexia Putellas assisteix a la ‘première’ de la docusèrie sobre la seva trajectòria

Alexia Putellas assisteix a la ‘première’ de la docusèrie sobre la seva trajectòria

La jugadora ha estat acompanyada per les seves companyes d’equip i per una representació institucional del Club encpçalada per Elena Fort, Eduard Romeu i Xavier Puig

Alexia Putellas ha estat avui la protagonista absoluta de la première que s’ha celebrat al Teatre Lliure de Barcelona de la sèrie documental ‘Alexia Labor Omnia Vincit’, que recorre la seva trajectòria i que s’estrena demà a Prime Video.

La capitana del primer equip ha estat acompanyada en aquest esdeveniment per les seves companyes d’equip Sandra Paños, Fridolina Rolfo, María León, Ingrid Engen, Patri Guijarro, Claudia Pina, Bruna Vilamala, Ana-Maria Crnogorcevic, Jana Fernández, Cata Coll i Salma Paralluelo. A l’acte també hi han pres part en representació del FC Barcelona la vicepresidenta de l’Àrea Institucional, Elena Fort, Eduard Romeu,  vicepresident econòmic del Club, i el directiu responsable del Futbol Femení, Xavier Puig.

La sèrie documental, produïda per Prime Video i que ha comptat amb la col·laboració de Barça Studios, consta de  tres capítols d’entre 40 i 50 minuts cadascun. En aquests s’hi repassa la vida de la jugadora des de la seva infantesa i com es va iniciar en el món del futbol, fins a convertir-se en una de les jugadores referents, gràcies als èxits assolits vestint la samarreta blaugrana i de la selecció. La producció, però, també mostra alguns dels moments més durs per a la capitana blaugrana, que, com per a tots els atletes, són les lesions com la que va patir abans de començar l’Eurocopa aquest estiu i de la qual encara s’està recuperant.

La jugadora, la primera a guanyar en dues ocasions consecutives la Pilota d’Or, narra en primera persona quins són els reptes que ha hagut de superar, les seves ambicions i els seus somnis, i també reviu a través del documental moments clau en la seva trajectòria com els partits de quarts de final i de semifinals de la Champions femenina, disputats a l’Spotify Camp Nou la temporada passada, en què es van assolir dos rècords consecutius d’assistència en un partit de futbol femení.

‘Alexia: Labor Omnia Vincit’ estarà disponible a partir de demà, 30 de novembre, a Prime Video en el territori espanyol, Portugal i l’Amèrica Llatina (excepte Mèxic i el Brasil). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut