Rosengärd – Barça: Segueixen sumant de tres en tres (1-4)

Les blaugrana s'imposen en un partit molt treballat i amb els dobles d'Aitana i Mariona

Tres punts més. El Barça s'ha imposat a un combatiu Rosengärd amb els doblets d'Aitana i Mariona per sumar el segon triomf en dues jornades de la fase de grups de la Champions (1-4). Partit dominat per les blaugranes malgrat l'oposició local, sobretot a la primera meitat. Marta Torrejón, amb 63 partits a la màxima competició europea, es converteix en la blaugrana amb més participacions en aquesta competició.

Superioritat culer

Caroline Graham Hansen ha estat la protagonista culer de la primera ocasió ofensiva. El seu cop de cap no agafaria porteria per ben poc. Les blaugrana buscaven el primer gol amb insistència. Aitana primer i Oshoala posteriorment tornarien a posar a prova la defensa local sense fortuna.

El Barça Femení dominava les ocasions. Mariona casi situaria per davant a les barcelonistes després d'una recuperació en la pressió als 12 minuts de partit. El gol blaugrana s'apropava, Geyse veuria porteria però seria anul·lat per fora de joc. Un rondo blaugrana acabaria amb el 0-1, obra d'Aitana.

Rolfö protagonitzaria una doble ocasió sense fortuna. Poc abans que Graham Hansen s'hagués de retirar del partit per al notar molèsties als isquiotibials de la cuixa dreta als 39 minuts del matx. Just abans del descans Aitana situaria el 0-2. Però el Rosengärd tindria temps per tallar diferències abans del descans amb un gol des de la frontal en el segon minut del temps afegit.

Certifiquen el segon triomf

A la represa les blaugrana han mostrat novament la seva superioritat, amb arribades de perill de Rolfö i Ohoala, tot i no tenir fortuna en la definició. Però als 65 minuts Mariona no ha perdonat amb un xut increïble des del mig del camp que ha superat la portera local. Un autèntic golàs que situava l'1-3.

Les blaugrana, decidides en sumar el segon triomf en dues jornades a la fase de grups de la Champions, han seguit buscant la porteria. Irene Paredes enviaria la pilota al pal, mentre que la portera local evitaria el hat-trick d'Aitana en una rematada dins l'àrea petita. Domini absolut del Barça.

En el tram final del matx seria Oshoala qui intentaria ampliar la diferència, però novament toparia amb la portera Micah. La insistència blaugrana tindria el seu premi amb el segon gol de la nit de Mariona. La barcelonista aprofitaria un refús de la portera local per situar el definitiu 1-4.

Rosengärd, 1
Barça, 4

Rosengärd: Micah, Amardottir, Öling, Larsson (Kullashi, min 66), Wik, Bredgaard (Sanders, min 76), M. Persson, Lundin (Chmielinski, min 76), Schough, Holdt (Thogersen, min 66) i L.A. Persson (Schmidt, min 83).

Barça: Paños, Paredes, María León, Marta (Bronze, min 66), Mariona, Graham (Crnogorcevic, min 39), Aitana, Walsh (Engen, min 66), Rolfö, Oshoala (María Pérez, min 83) i Geyse (Pina, min 66).

Gols: 0-1, Ainta (min 30); 0-2, Aitana (min 41); 1-2, Holdt (min 47); 1-3, Mariona (min 65); 1-4, Mariona (min 92).

Àrbitra: Lorraine Watson. Ha amonestat amb targeta groga la jugadora local Wik i la blaugrana Geyse.