Barça Femení – Madrid CFF: Golejada per continuar sumant de tres en tres (7-0)

Barça Femení – Madrid CFF: Golejada per continuar sumant de tres en tres (7-0)

Les blaugranes sumen la tercera victòria de la temporada a la Lliga en un Johan Cruyff que ha presentat un ambient de gala amb 5.087 espectadors

Tres de tres. En un partit que va tenir dues meitats molt diferenciades, el Barça Femení ha completat una gran golejada davant de la seva afició gràcies a una segona meitat immaculada que ha servit per sentenciar un duel madurat durant un primer acte molt intens (7-0). Hansen, en el seu partit número 100 com a culer, Geyse Ferreira (x2), Mariona Caldentey (x2) i Crnogorcevic (x2) han estat les encarregades de materialitzar la golejada blaugrana.

El partit també ha deixat una dada curiosa i històrica a la porteria culer. I és que Gemma Font i la seva germana, Meritxell Font, s'han convertit en les primeres germanes a estar convocades alhora per defensar la porteria del FC Barcelona.

 

La centenària obre la llauna...

Després d'uns primers minuts de tempteig en què cap dels dos equips ha aconseguit apoderar-se del control del partit, Graham Hansen ha donat un cop sobre la taula per desbloquejar el matx. L'extrem noruega ha arrodonit el seu partit número 100 com a blaugrana amb una diana de bandera convertida gràcies a una poderosa conducció iniciada des del seu camp i una definició de qualitat impossible d'aturar per a la portera rival.

Un cop arrencat el tap, les blaugranes han aprofitat el gol per guanyar confiança i instal·lar-se en camp rival rival amb més assiduïtat; tot i això, aquest domini de la pilota no s'ha traduït en el segon gol del partit. Això ha donat ales a un Madrid CFF que en els darrers minuts del primer acte s'ha estirat per buscar amb perill la porteria blaugrana. Ara bé, Gemma Font ha esterilitzat qualsevol pretensió blanca amb dues parades espectaculars que han fet aixecar dels seus seients una afició culer que ha acabat el primer temps corejant el nom de la portera.

... i després del descans arriba el vendaval blaugrana

A la represa, la segona meitat ha acabat perpetuant la superioritat blaugrana. L'equip de Jonatan Giráldez va saltar al terreny de xoc amb una marxa més i una ràpida circulació de pilota a camp contrari es va acabar transformant en dues dianes gairebé consecutives. La primera ha portat a la firma de Mariona Caldentey; la '9' blaugrana ha culminat una bona jugada local amb un xut enroscat al segon pal que ha acabat entrant al fons de la xarxa madrilenya després de tocar a la part interior del pal dret de la porteria visitant.

Un cop trobat el segon, la següent en sumar-se a la festa barcelonina ha estat Geyse Ferreira. La brasilera ha transformat en gol la seva primera intervenció del partit amb una rematada de cap inapel·lable. El bon moment de Geyse ha continuat vigent i la davantera ha sumat el segon personal amb un gran xut amb l'exterior.

Així doncs, ja amb un context de festivitat blaugrana, els gols culers han anat caient de manera contínua. Mariona Caldentey ha completat el seu doblet personal amb una vigorosa rematada de cap i Crnogorcevic ha estat l'encarregada de sentenciar la golejada barcelonina amb dues dianes en el primer toc (7-0).

Fitxa tènica

Barça Femení, 7

Madrid CFF, 0

Barça Femení: Gemma Font, Bronze (Marta Torrejon, min. 72), Laia Codina (Irene Paredes, min. 72), Mapi León, Nuria Rábano (Rölf, min. 61), Patri Guijarro, Walsh, Mariona, Hansen (Crnogorcevic, min. 67), Oshoala (Geyse Ferreira, min. 60), Pina.

Madrid CFF: Natalia, Mónica, Rachael, Lauren, Aída (Jiali, min. 67), Laura, Memo, Flor, Itzi (Gabi Nunes, min. 67, Ana G., Estela (Karen, min. 60).

Gols: 1-0, Graham Hansen (min. 22); 2-0, Mariona Caldentey (min. 59); 3-0, Geyse Ferreira (min. 61); 4-0, Mariona Caldentey (min. 65); 5-0, Geyse Ferreira (min. 68); 6-0, Crnogorcevic (min. 77); Crnogorcevic (min. 78).

Árbitra: Zulema González González. Ha amonestat amb targeta groga a les locals Hansen i Laia Codina i a les visitantes Ana González i Laura Domínguez

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut