Lucy Bronze és campiona d’Europa amb Anglaterra!

La selecció anglesa s’ha endut l'Eurocopa femenina derrotant Alemanya a la final amb un gol a la pròrroga de Chloe Kelly

Lucy Bronze ha conquerit Europa. La nova jugadora blaugrana ha acabat una brillant Eurocopa amb la seva selecció amb un treballat triomf a la final davant el combinat alemany (2-1). En un majestuós estadi de Wembley amb 87.192 espectadors, la xifra més alta registrada en un partit de qualsevol Eurcopa tant masculina com femenina, un gol de Chloe Kelly al minut 111 ha decantat un duel que havia marxat a la pròrroga després de les dianes d’Ella Toone i Lina Magull.

La pròrroga decideix la final

Després d’uns primers 60 minuts marcats per la igualtat sobre el terreny de joc, el partit s’ha dinamitzat amb el gol de la selecció anglesa. Marcat gràcies a una majestuosa vaselina d’Ella Toone, la diana local ha fet pujar les pulsacions a l’enfrontament i ha obligat les alemanyes a abocar el seu joc contra la porteria defensada per Earps (1-0, min. 62).

La insistència germànica ha obtingut la recompensa a les acaballes del duel quan les visitants han trobat l’anhelat gol de la igualada amb un potent xut de Lina Magull que ha enviat la final a la pròrroga (1-1, min. 79).

Un cop acabats els 90 minuts reglamentaris, les emocions no s’han aturat a Wembley i, en la segona meitat de la pròrroga, la davantera Chloe Kelly ha aconseguit fer el gol decisiu en aprofitar una sèrie de rebots dins de l’àrea petita a la sortida un córner (2-1, min 111). Finalment, les lionesses han sabut aguantar l’avantatge en el marcador i s’han endut la seva primera Eurocopa femenina.

Lucy Bronze derrota

Gayse Ferreira, una altra campiona amb la seva selecció

Per la seva banda, el Brasil de Gayse Ferreria també ha pogut imposar-se a la final de la Copa Amèrica, ja que ha superat Colòmbia, la selecció amfitriona de la competició (0-1). La nova jugadora blaugrana ha disputat els darrers minuts del partit.