Aitana:

Aitana: "Volem guanyar perquè volem ser les millors"

Les diverses protagonistes culers han repassat l'actualitat blaugrana aquest dimecres al Johan Cruyff abans de la gran final de Champions de dissabte

Aquest dimecres al matí ha tingut lloc, a l'Estadi Johan Cruyff, el Media Day amb les protagonistes del Femení blaugrana. A continuació, repassem les declaracions més destacades de les jugadores culers:

Aitana Bonmatí

"Tenim moltes ganes que comenci a rodar la pilota, els dies es fan llargs quan hi ha una cita tan important. Estem acabant de preparar el partit i fer-ho amb les màximes garanties".

"No hi ha pressió. És una final, serà un partit molt igualat i molt difícil, es pot decantar per qualsevol de les dues parts. El Lió és un dels millors equips a Europa en els darrers anys i els hi tenim molt respecte. És un plaer i un orgull jugar amb aquestes jugadores, et fan millor. També és un orgull i una satisfacció portar l'estil del Barça a tot el món". 

"Hem d'intentar sortir sense pressió, uns dies es guanya i altres es perd. Només amb el nostre caràcter ja sabem que volem guanyar i això és suficient. Ens agradaria que hi hagués revenja, però no ens centrem en això, volem guanyar perquè volem ser les millors".

"Vull donar les gràcies a tots els aficionats i aficionades per venir a Torí. Tant de bo animin molt, els volem sentir ben a prop i seran un més a la final. El factor públic és molt important, tot i que quan entres a la gespa t'intentes oblidar de tot. Tenir familiars, amics i l'afició és molt potent i ens dóna moltes forces".

2022-05-18_MEDIADAYFEMENI_03

Marta Torrejón

“No és que estiguem obligades a guanyar, va amb aquesta samarreta. Sortim per guanyar i ara som el rival a batre. Som un equip més madur, competim contra els grans equips europeus".

“La motivació no pot estar més amunt, és una final de Champions, costa molt arribar i cal valorar el camí. La il·lusió és màxima i és una ajuda per reivindicar el futbol femení, quan comencem a guanyar i sumar èxits ajuda que la gent et reconegui una mica més”.

"Com més afició vingui millor. Volem que ens acompanyin i donin suport, necessitem el nostre públic. Que s'escolti que vindrà tanta gent, és una gran alegria per a nosaltres. L'any passat va ser una pena que per la pandèmia no pogués estar amb nosaltres la nostra gent, esperem aconseguir-ho aquest any”.

2022-05-18_MEDIADAYFEMENI_02

Mariona Caldentey

"He estat molts mesos sense poder jugar, però ara estic bé i és el premi més gran. Anem a guanyar però volem gaudir-ho al màxim i passar-ho bé".

"Mai hem guanyat al Lió, és un repte. A aquest equip ens agraden els reptes i els nous estímuls, així que dissabte seria un bon moment per fer-ho. Estem amb tranquil·litat i la confiança de que estem preparades. Consolidar la feina de tots aquests anys".

"L'any passat va ser molt especial, però va ser sense gent. Tenim aquest repte pendent, volem podem celebrar algo molt gran amb l'afició. Donar les gràcies als que vinguin perquè això ens donarà forces i ens fa molta il·lusió. Volem retornar aquest suport jugant bé i sortint a guanyar".

"No sé si som favorites. Vam guanyar l'any passat, però el Lió n'ha guanyat set. Serà una final molt disputada i molt igualada, els petits detalls marcaran la diferència".

2022-05-18_MEDIADAYFEMENI_23

Fridolina Rolfö

"Abans el Lió guanyava cada any, era la seva era. A la darrera final van ser molt bones... però algo ha canviat, el Barça ha sabut què fer per millorar, ha après la lliçó, i han seguit millorant als darrers anys. Ja estem en aquest nivell".

"Volem guanyar la final. Jo també he perdut una final contra el Lió, totes sabem el que és perdre una final contra aquest equip. És un gran partit i serà una gran motivació guanyar-les per fi".

"Tot el que vols és guanyar una final, però quan perds encara tens més ganes de guanyar-les. Tenim una gran opció de vèncer, estem fent una gran temporada amb grans resultats on no hem perdut cap partit a la Lliga, estem a un gran nivell. Tant de bo puguem guanyar la final".

"Hem après a viure amb la pressió cada setmana, som sempre favorites a la Lliga però ara és diferent a la Champions, tot i que crec que som les favorites igualment. sabem el què és jugar amb pressió, ens va anar bé viure l'experiència al Camp Nou per aprendre a controlar aquesta emoció, i ara serà un gran partit entre dos grans equips. Estem preparades, sabem què fer i com fer-ho". 

2022-05-18_MEDIADAYFEMENI_29
2022-05-18_MEDIADAYFEMENI_29


Ana Crnogorcevic

"És molt emocionant veure la teva família a la grada, tant de bo puguem guanyar amb ells veient-nos. L'últim cop que van venir la vaig guanyar. Ajuda molt que vingui l'afició. Als partits del Camp Nou, els rivals no sabien ni on eren. És un plus, els necessitem".

"Vull agrair a l'afició pel suport, tant als darrers partits al Camp Nou com també durant l'any al Johan. És el que necessitem, això ens motiva molt i és increïble, tenim moltes ganes de guanyar-la per a ells".

"Jo no estava el 2019, però quan vaig arribar el gener del 2020, parlava amb les meves companyes de com han canviat. Volien entrenar més, millorar més, aprendre més... ho han fet molt bé. El canvi en menys de tres anys és increïble. Estic molt orgullosa de poder formar part d'aquest equip. M'agrada compartir el dia a dia amb les meves companyes, les admiro molt".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut