Barça – Atlético (prèvia): Comiat buscant l’excel·lència

Barça – Atlético (prèvia): Comiat buscant l’excel·lència

12h, Barça TV, Teledeporte i Esport3: L’equip vol tancar la Lliga buscant un històric ple de triomfs, a una setmana de la final de Torí

La Lliga 2021/22 abaixa el teló amb un partidàs entre el Barça i l’Atlètic de Madrid en un Estadi Johan Cruyff que fa setmanes que té tot l’aforament retirat. L’expectació és alta per veure si el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez -campió des de fa setmanes- serà capaç d’aconseguir un històric ple de victòries, un 30 de 30 que mai cap altre equip ha aconseguit a Primera Divisió. 

Tot això a menys d’una setmana de l’anhelada final de Champions League davant l’Olympique de Lyon a Torí.

Reconeixement a Melanie

El que serà, doncs, l’últim compromís a casa del curs servirà per acomiadar Melanie Serrano. La llegenda culer va anunciar dijous que es retiraria en finalitzar la temporada i aquest diumenge el club i l’afició li retran novament honors sobre la gespa, a la conclusió del matx.

En l’apartat estrictament esportiu, la bona notícia la protagonitzava Lieke Martens, en rebre l’alta mèdica i tornar a estar disponible. Més noms propis: Ingrid Engen és baixa per sanció i Asisat Oshoala es juga el 'Pichichi' que lidera empatada amb Geyse (Madrid CFF).

Urgències matalasseres

L’Atlético de Madrid, per la seva banda, arriba al Johan Cruyff en plena lluita per la tercera i última posició que dona accés a la Lliga de Campions amb el Real Madrid. Les blanc-i-vermelles necessiten un punt o que les merengues no guanyin el seu compromís per certificar la plaça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut