El Real Madrid, rival a semis de la Copa de la Reina

El Real Madrid, rival a semis de la Copa de la Reina

L’eliminatòria es disputarà a partit únic a Alcorcón, el dimecres 25 de maig

Un altre Barça-Real Madrid ha deparat el sorteig de semifinals de la Copa de la Reina, que es disputaran a l’estadi de Santo Domingo d’Alcorcón, el dimecres 25 de maig (21h). Serà, doncs, el sisè partit entre blaugranes i blanques, després dels dos de Lliga, els dos de Champions League i el de Supercopa d’Espanya. Aquest duel tindrà lloc quatre dies més tard de la final de Torí que enfrontarà les culers amb l’Olympique de Lyon. 

El directiu responsable de la secció, Xavier Puig, i el Bruna Vilamala, una de les ‘mans innocents’, han estat la representació culer al sorteig, celebrat a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. “Per sort estem vives a la final de la Champions i en aquesta competició. Anem a totes”, ha manifestat la davantera barcelonista des de dalt de l’escenari.  

L’altra semi, que es disputarà el dimarts 24 (21h), enfrontarà el Granadilla amb l’Sporting Huelva. Els dos guanyadors de la penúltima ronda s’enfrontaran a la final el diumenge 29, a les 11.30h, també a Alcorcón. 

El Barça és el campió de les dues últimes edicions de la Copa i Rei absolut de la competició, amb vuit trofeus al palmarès.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut