València - Barça: Les campiones no es cansen de guanyar (0-2)

València - Barça: Les campiones no es cansen de guanyar (0-2)

Les culers, després de l'aturada, tornen al camí de la victòria a la Lliga, on ja sumen 27 triomfs en 27 jornades

Nova victòria blaugrana a la Lliga i ja van 27 en 27 jornades. Les culers han guanyat al València (0-2) en un matx dominat de principi a fi, però on els gols s'han resistit per moments malgrat la gran quantitat d'ocasions barcelonistes. Tot i ser ja campiones, les blaugrana no deixen de guanyar i ara reprenen la competició -després de l'aturada- de la mateixa manera: guanyant. En total, és la 32a victòria seguida a la Lliga, igualant el rècord absolut, i a més, Melanie Serrano ha assolit els 400 partits a primera divisió amb el Barça. El proper repte serà divendres al Camp Nou, amb l'anada de les semifinals de Champions contra el Wolfsburg


Aitana obre la llauna...

Les culers han sortit a dominar el matx des de l'inici, i després d'algunes arribades amb perill, ha caigut el gol barcelonista: Aitana, després d'una bona assistència de la jove Júlia Bartel, inaugurava el marcador (0-1, min. 17). Amb el gol, el domini visitant encara ha estat superior, i el vendaval d'ocasions ha seguit arribant, amb un travesser de Torrejón inclòs, però sense encert.

...i Mapi León sentència

Ja a la segona meitat, el domini seguia sent absolut, amb incomptables ocasions de gols que han fet lluir-se en diverses ocasions a la portera local, Salon. Tot i així, la insistència barcelonista ha acabat obtenint el seu premi i Mapi León, ha acabat fent el segon (0-2, min. 82) a les acaballes del matx.

Finalment, nova victòria del Barça que tot i ser ja campiones, continuen guanyant setmana rere jornada, camí d'una Lliga absolutament perfecta. Ara, el proper repte serà divendres, al Camp Nou, a l'anada de les semifinals de Champions davant el Wolfsburg.

Fitxa tècnica

València, 0
Barça, 2

València: Salon, Pujadas, Beltrán (Sofia, min. 76), Jiménez, Carro, Salmi (Bakker, min. 83), Candela, Esther (Kerlly, min. 46), Altuve (Alguacil, min. 65), Torrodà, Schulze (Noelia Villegas, min. 46).
Barça: Paños, Paredes (A. Pereira, min. 63), Melanie, Marta Torrejón, J. Hermoso (Alexia, min. 46), Aitana (Maria Pérez, min. 63), Lelila, Rolfö (Ona Baradad, min. 46), Crnogorcevic, Engen, Bartel (Mapi León, min. 46).
Gols: 0-1, Aitana (min. 17); 0-2, Mapi León (min. 82).
Àrbitra: Patricia Luna Varo, groga a Melanie Serrano.
Foto: Valencia CF Femenino

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut