Desplaçament per al partit de la Champions femenina al camp del Wolfsburg

Desplaçament per al partit de la Champions femenina al camp del Wolfsburg

El viatge, que s'efectuarà en l'avió de l'equip i inclou dues nits d'hotel, té un preu de 540 € per als socis i 650 € per als no socis, a més dels 5 € de l'entrada

De cara al partit de tornada de les semifinals de la Champions League femenina que el FC Barcelona disputarà el dissabte 30 d’abril a l’estadi del Wolfsburg a partir de les 18 hores, tots aquells socis i aficionats que vulguin donar el seu suport a l’equip tenen la possibilitat de formar part del viatge oficial, en avió i dues nits d'hotel, que organitza el Club.

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als seus socis, penyistes i aficionats, la possibilitat de viatjar en l’avió de l’equip que sortirà de Barcelona el divendres dia 29 d’abril per tornar el diumenge 1 de maig.

El preu del viatge, que a més dels vols d’avió i els trasllats entre l’aeroport, l’hotel i l’estadi, també inclou dues nits d’hotel, té un preu de 540 € per als socis, 590 € per als penyistes i 650 € per als no socis, amb 100 € de suplement per habitació individual. A aquets preus cal afegir els 5 € del cost de l’entrada.

La data límit d'inscripció al viatge és el dilluns 18 d’abril a les 10 h amb entrada, o el 25 d'abril sense entrada, o fins a exhaurir-se les places en tots dos casos.

(La tornada del diumenge podria ser modificada a dissabte després del partit en cas de necessitat de l’equip. Aquest canvi s’avisaria abans de l’inici del viatge i es retornarien 42€ als socis i penyistes i 72€ als no socis).

En el següent enllaç es troba el programa del desplaçament i l’accés a la seva compra.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut