FC Barcelona-Reial Madrid: Classificades per la final de la Supercopa!

Les blaugrana s'enduen el triomf amb un gol d'Alexia en el temps afegit en un duel dominat completament pel conjunt de Jonatan Giráldez

Triomf en l’últim sospir. El Barça Femení disputarà la final de la Supercopa després d’un Clàssic contra el Reial Madrid (1-0) amb clar domini blaugrana, però les culers no havien aconseguit avançar-se en el marcador fins al temps afegit. Quan ha aparegut Alexia per desfer la igualtat i fer justícia, classificant el Barça Femení per la gran final del diumenge. Un partit en el qual la vicepresidenta Elena Fort i el directiu Xavier Puig han estat la màxima representació institucional a Las Rozas.

Domini blaugrana sense gol

El partit ha començat amb el Barça Femení posant a prova la portera del conjunt blanc Misa. Rolfö ha estat a punt d’avançar les blaugrana als sis minuts de joc. Les blaugrana ho seguien intentant i als 13 minuts Martens ha enviat fora una rematada de cap per ben poc.

El Barça Femení ho seguia intentant i Rolfö ha tingut la tercera arribada de perill culer. El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez tenia el domini total amb el Madrid tancat en terreny propi. Martens ha enviat fora una altra rematada de cap després d’una acció col·lectiva als 33 minuts de joc. Just abans del descans una recuperació de pilota blaugrana gairebé situa per davant les blaugrana, però el xut de Patri l’ha desviat la portera Misa.

Es manté l’empat

A la represa el Barça Femení ha seguit monopolitzant les ocasions de perill. Jenni Hermoso ha tingut la primera arribada, però el seu xut ha sortit massa creuat. Als sis minuts de la represa les blaugrana han tingut fins a tres ocasions seguides, però les defenses blanques han evitat qualsevol opció de perill. Novament la portera Misa ha evitat el gol blaugrana en una doble ocasió del Barça, en una rematada de cap d’Irene Paredes i la posterior rematada de Rolfö.

Al minut 58 ha arribat el primer xut del Reial Madrid, mitjançant Atenea. Poc després Zornoza. Mica en mica el conjunt blanc ha anat generant més sensació de perill, si bé el Barça seguia acumulant arribades de perill, com un xut d’Alexia a baix. El conjunt blanc ha estat a punt de fer-se un autogol al minut 72.

Alexia desfà la igualtat

El matx ha arribat al temps afegit amb l'empat sense gols. I aquí ha aparegut Alexia per situar l'1-0 en una jugada en què les blaugranes havien enviat la pilota al pal, però el refús no l'ha perdonat la capitana per fer justícia. El Barça Femení disputarà la final de la Supercopa contra el vencedor del Llevant-Atlètic de Madrid que es disputarà aquest dijous.