Barça Femení- Køge: Ple de victòries (5-0)

Les vigents campiones d’Europa tanquen la fase de grups contant els partits per triomfs

Sis de sis. El Barça Femení tanca una fase de grups de la Lliga de Campions perfecta, amb sis triomfs en els sis partits disputats. En el duel d’aquest dimecres les blaugranes s’han imposat al Køge danès (5-0). Abans de l’inici del matx Lieke Martens ha ofert el Golden Woman Player a l’afició de l’Estadi Johan Cruyff.

Bon inici blaugrana

El Barça Femení ha saltat al partit amb molta intensitat i ben aviat ja dominaven el marcador. Als 10 minuts de joc Leila Ouahabi situava l’1-0 a favor de les de Jonatan Giráldez. Poc després Claudia Pina ha vist com li anul·laven un gol per fora de joc. El Barça dominava la pilota i les ocasions, quan Mariona ha hagut d’abandonar el terreny de joc i ha entrat Rolfo en el seu lloc.

Les visitants han pogut marcar l’empat al minut 27, però Cata Coll ho ha evitat. Poc després, Rolfo ha situat el 2-0 a favor de les culers. El Barça Femení dominava el joc i amb ell ha arribat el tercer just abans del descans, obra d’Alexia.

Amplien l’avantatge

A la represa les blaugrana han seguit ampliant la diferència en el marcador. I amb ell el bon joc exhibit. Crnogorcevic ha enviat alta una pilota després d’una espectacular jugada culer. El Barça mereixia el quart gol i es trobava còmode damunt del terreny de joc. Alexia i Claudia Pina ho han intentat sense fortuna, fins que Engen ho situat el 4-0 en la sortida d’un córner al minut 66.

El Køge ha seguit buscant la porteria de Cata Coll i gairebé marca el seu primer gol en un contraatac que ha acabat amb la pilota al travesser. Martens, però, en la seva primera ocasió de gol que ha tingut al entrar al terreny de joc ha marcat un golàs de vaselina (5-0, min 74). El marcador ja no es mouria tot i el clar domini blaugrana. Amb aquest triomf el Barça Femení tanca la fase amb sis victòries en sis partits, 24 gols a favor i tan sol un en contra.

Barça Femení, 5
Køge, 0

Barça Femení: Cata, Paredes, Jana, Melanie, Pina, Graham (Ona, min 69), Mariona (Rolfo, min 23), Leila, Alexia (Martens, min 69), Crnogorcevic (Ornella, min 69) i Engen (María Pérez, min 79).

Køge: Marckese, Svendsen, Fitzgerald, Carusa, Guldbjerg, Pokorny (Nowak, min 87), Jankovska (Nielsen, min 46), Nielsen (Kramer, min 56), Markvard, Obaze i Faerge.

Gols: 1-0, Leila (min 10); 2-0, Rolfo (min 30); 3-0, Alexia (min 44); 4-0, Engen (min 66); 5-0, Martens (min 74).

Àrbitra: Petra Pavlikova.