Barça – Athletic Club (prèvia): Entre referents i amb ple al Johan

Barça – Athletic Club (prèvia): Entre referents i amb ple al Johan

12 hores, Barça TV, Esport3 i streaming per BarçaTV+: L’Estadi Johan Cruyff s’omplirà per veure el duel entre dos dels grans del futbol estatal i el reconeixement de la Pilota d’Or, Alexia Putellas

L’Estadi Johan Cruyff presentarà aquest dissabte la seva millor gala de la temporada i des de l’inici de la pandèmia. Totes les entrades (unes 6.000) han estat retirades per socis i seguidors. L’ocasió s’ho mereix. L’equip ha engegat el curs com un llamp i busca la seva dotzena victòria en dotze jornades d’un campionat de Lliga que lidera amb mà de ferro. A més, just abans de l’inici, la capitana Alexia Putellas oferirà a l’afició la flamant Pilota d’Or que va obtenir el dilluns a Paris i que va despertar l’admiració mundial. 

És l’inici d’una setmana gran. El rival serà un Athletic Club en la millor posició dels últims temps. Posteriorment, dijous el Barça visitarà l’Arsenal a l’Emirates Stadium en Champions League i afrontarà el Clásico a Valdebebas l’altre diumenge.

Tot això després de l’última aturada per compromisos internacionals del 2021. Durant la interrupció, l’entrenador Jonatan Giráldez ha recuperat Lieke Martens i ha perdut per lesió María León. Els partits de seleccions també han servit per confirmar el bon moment de futbolistes com Ana Crnogorcevic o Mariona Caldentey.

Les declaracions de Jonatan Giráldez i Mariona

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut