Sevilla – FC Barcelona Femení (prèvia): A tancar un novembre triomfal

Sevilla – FC Barcelona Femení (prèvia): A tancar un novembre triomfal

12h, Barça TV i Esport3: Les blaugranes juguen el darrer partit d’un mes exigent abans de l’aturada per seleccions

Dissabte a  les 11h i en directe per Barça TV i Esport3, el FC Barcelona Femení visita el camp del Sevilla FC, a la jornada 11 de la Primera Iberdrola. Aquest serà el darrer partit del mes de novembre, ja que la propera setmana el gran gruix de la plantilla blaugrana s’incorporarà a les seleccions.

Càrrega de partits

EL FC Barcelona Femení arriba a Sevilla després de jugar dimecres la quarta jornada de la Champions League femenina a Hoffenheim, on es va imposar per 0-5. Ara toca el canvi de xip i afrontar una nova cita de Lliga per seguir amb el bon camí i el bon nivell de joc que està demostrant l’equip.

L’entrenador Jonatan Giráldez han convocat 18 jugadores per viatjar a la capital andalusa. Totes les disponibles, excepte la portera Gemma Font. Resten Barcelona Graham, Martens, Falcón, Bruna i Oshoala, recuperant-se de les seves lesions.

Bons precedents i bona marxa local

Ara mateix, les culers lideren la màxima competició estatal amb 10 triomfs en 10 partits. 58 gols a favor i 2 gols en contra. Per la seva banda, el Sevilla FC ocupa la novena posició amb 15 punts, ha marcat 13 gols i n’ha encaixat 11.

La dinàmica al camp del Sevilla és favorable a les blaugranes en el darrers anys. El FC Barcelona Femení ha guanyat en les cinc darreres visites i sense encaixar cap gol, en partits de lliga.

Ara bé, les locals s’estan mostrant en bona forma. Les jugadores de Cristian Toro han guanyat tres dels seus darrers quatre partits en Lliga. Recentment, a casa van poder superar el Real Madrid per un contundent 3-0 i només han caigut, en el darrer mes, al camp del Rayo per 1-0.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut