Alexia, escollida com a millor jugadora de l'any per GOAL

Alexia, escollida com a millor jugadora de l'any per GOAL

Sis jugadores del Barça Femení es troben entre les set millors jugadores de l'any en una llista on també figura l'exblaugrana Leo Messi com a millor futbolista en categoria masculina

Alexia Putellas ha estat escollida com a millor jugadora de l'any segons el portal GOAL tenint en compte els vots de 23 milions de seguidors. Una votació que serveix per escollir els millors futbolistes del món en categoria masculina i femenina. Un reconeixement que s'uneix a tots els obtinguts per la futbolista blaugrana aquest darrer curs ja que havia estat designada Millor Jugadora de la temporada i Millor migcampista per la UEFA. A banda de la capitana blaugrana el Barça Femení protagonitza aquesta llista amb cinc jugadores més entre els set primers llocs d'aquest ranking.

Irene Paredes (2a), Asisat Oshoala (3a), Lieke Martens (4a), Caroline Graham Hansen (6a) i María León (7a) completen un clar protagonisme culer en la categoria femenina d’aquesta llista de les millors 50 jugadores de l’any. Un bon reconeixement a la temporada espectacular del Barça Femení que va culminar amb l'històric triplet després de conquerir la Lliga, la Copa i la Champions femenina. 

_GPF3679

També cal destacar que en categoria masculina l'exblaugrana Leo Messi ha estat escollit en el número u, com a millor jugador. El podi el completen Cristiano Ronaldo, segon, i Lewandowski, tercer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut