Eibar - Barça Femení: Segueixen sumant de tres en tres (0-3)

Nove triomf en nou partits de les culers, que en han encarrilat els tres punts a la primera meitat

Tres punts més. El Barça Femení segueix la seva gran trajectòria a la competició domèstica i aquest dissabte les culers s'han imposat en la seva visita a l'Eibar (0-3) amb els gols de Crnogorcevic, Oshoala i Jenni Hermoso a la primera meitat. A la segona part, tot i les ocasions el Barça Femení no ha pogut ampliar l'avantatge tot i les ocasions.

Gran primera meitat

El Barça Femení ha tingut el control del matx des de l’inici, generant perill ofensiu, si bé Cata Coll ha blocat un xut de falta directa de l’Eibar en el primer quart d’hora de joc. Marta Torrejón i Jenni Hermoso han protgagonitzat una doble intervenció que la portera local Noelia ha neutralitzat.

Als 19 minuts de joc Ana Crnogorcevic ha sabut aprofitar una gran centrada de Lieke Martens des de la dreta per rematar de cap i situar el 0-1. Cinc minuts després Martens ha tornat a donar una gran pilota, en aquesta ocasió a l’esquerra, per tal que Oshoala marqués el seu 11è gol del curs a la Lliga. Abans del descans Jenni Hermoso situaría el 0-3 en una nova gran acció de Lieke Martens.

Perill sense gol

A la represa el Barça Femení ha tingut ocasions per ampliar la diferència. Un xut de María León ha sortit fregant el pal als pocs minuts de la segona meitat. El Barça ho ha seguit intentant. Claudia Pina ha enviat un xut potent des de la frontal que Noelia ha aturat. Una segona meitat sense massa ocasions per cap dels dos conjunts i que ha acabat amb els tres punts per al Barça Femení.

Eibar, 0
Barça Femení, 3

Eibar: Noelia, Ane Pérez (Aida Esteve, min 68), Queralt, Elba Vergés, Adt (Morera, min 59), Arene (Arola, min 59), Ruth, Gantxegi, Ane Campos, Sara Navarro (Kundananji, min 59) i Sheila.

Barça Femení: Cata, Jana, Martía León, Marta (Irene Paredes, min 68), Leila, Patri (Melanie, min 59), Aitana, J. Hermoso, Crnogorcevic, Oshoala (Engen, min 59) i Martens (Pina, min 59).

Gols: 0-1, Crnogorcevic (min 19); 0-2, Oshoala (min 24); 0-3, Jenni Hermoso (min 38).

Àrbitra: Cuesta Arribas. Ha amonestat amb targeta groga la local Elba Vergés.