Betis - Barça (prèvia): A mantenir les bones sensacions

Betis - Barça (prèvia): A mantenir les bones sensacions

12.30h: El conjunt blaugrana visita un camp sempre complicat després d’un vistós inici de curs i abans de la primera aturada de seleccions

El Barça engega la segona jornada de Lliga visitant el Betis aquest dissabte al migdia. Després d’una intensa pretemporada i d’un brillant inici de campionat a la setmana passada davant de Granadilla a l’Estadi Johan Cruyff (5-0), el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez afronta una sortida sempre exigent davant d’un rival que vol viure un curs menys sofert que l’anterior. 


El cos tècnic blaugrana viatjava a Andalusia aquest divendres a la tarda amb 19 futbolistes: Paños, Paredes, Jana, María León, Melanie, Pina, Graham, Marta, Mariona, Alexia, Patri, Aitana, Rolfö, A. Pereira, Crnogorcevic, Bruna, Oshoala, Martens i Gemma. Són baixa per lesió Jenni Hermoso, Leila i Falcón, mentre que Cata i i Engen -ja amb l’alta mèdica- no hi seran per decisió tècnica.

Els tres punts de Sevilla són importants abans de viure un nou èxode internacional per l’aturada per seleccions a partir de dilluns.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut