Es perfila la pretemporada de les tricampiones

Es perfila la pretemporada de les tricampiones

El Barça de Jonatan Giráldez engega el 26 de juliol i té confirmats ‘stage’, el torneig als Estats Units i amistosos internacionals

El Barça Femení ja té molt perfilada la pretemporada 2021/22. L’activitat començarà el dilluns 26 de juliol, amb les tradicionals proves mèdiques i físiques i treball de camp a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

A partir del dia 30 i fins al 7 d’agost, el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez traslladarà la feina a La Finca (Algorfa – Alacant), nova seu de l’estada.

Els partits amistosos

El primer amistós confirmat és el que enfrontarà el Barça amb el Montpeller, a Sant Joan Despí, el divendres 13 d’agost (18.30 h).

També sabem que les vigents campiones d’Europa participaran a la Women’s International Champions Cup, que es jugarà del 18 al 21 d’agost a Portland (Estats Units). El Barça se les haurà amb l’Olympique Lyon en una semifinal, mentre que l’altra reunirà les Houston Dash i Portland Thorns.

A l’espera de confirmar-ne algun altre, l’últim partit de preparació de les tricampiones ja té data: és el dissabte 28 d’agost davant del Rosenborg noruec, al Lerkendal Stadion de Trondheim (16 h).

Cal recordar que és previst que la Lliga comenci el cap de setmana del 4 i 5 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut