San Sebastián i Bilbao, darrers destins de la temporada

San Sebastián i Bilbao, darrers destins de la temporada

El FC Barcelona Femení afronta dos partits al País Basc en els propers dies

Les jugadores del Femení viatgen a Euskadi per jugar els dos darrers partits de Lliga, fora de casa, de l’actual edició de la Primera Iberdrola.

En primer lloc el FC Barcelona Femení jugarà a San Sebastian, davant la Real Sociedad, el diumenge a les 17 h en directe per LaLigaSportsTV. Sense gaire descans, i sense tornar a Barcelona, les blaugranes jugaran dimarts 22, a les 16 h, davant l’Athletic de Bilbao a Lezama en un partit on resta confirmar l’operador televisiu.

De cara a aquest doble enfrontament, Lluís Cortés ha desplaçat a terres basques a 26 jugadores. Tenen l’alta mèdica Kheira, Jenni i Graham Hansen i entre les convocades estan les jugadores del filial Emma, Ari, Ornella, Maria Pérez i Berta Bou. Cortés sumarà el seu partit 100 com a tècnic blaugrana i Mariona, en cas de jugar, sumarà el seu partit 200 en el primer equip blaugrana

Les blaugranes afronten aquests partits amb l’objectiu de seguir sumant punts i de mantenir el nivell de joc que han demostrat aquesta temporada i que les ha fet assolir un triplet històric amb Copa, Lliga i Champions.

Per la seva banda, el rival de diumenge, la Real Sociedad ocupa un meritori quart lloc a la Lliga i ha restat a les portes de classificació per la Champions 2021/22. Les jugadores entrenades per Natalia Arroyo cerquen mantenir aquet quart lloc. Les basques tenen 58 punts i el cinquè classificat, l’Atlético de Madrid en té 57.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut