El tourmalet del Femení en set dies

El tourmalet del Femení en set dies

Les de Lluís Cortés disputaran els darrers quatre partits del curs en tan sols una setmana, del 20 al 27 de juny

El Femení, que ha sumat aquest curs el triplet aixecant Lliga, Copa i Champions, afronta els quatre darrers partits del curs i ho fa en tan sols una setmana. Reial Societat, Athletic Club, Sporting de Huelva i Eibar són els darrers quatre rivals del conjunt dirigit per Lluís Cortés en una temporada exitosa i fora de l’habitual.

De Zubieta a Lezama en 47 hores

La primera parada del Femení serà Zubieta el diumenge 20 de juny a les 17 hores. La Reial Societat actualment el quart classificat i un equip que ha completat una bona temporada. Encara no 48 hores després les blaugrana visitaran l’Athletic Club a Lezama per disputar un altre partit de Lliga. 

Dos partits a l’Estadi Johan per tancar un gran curs

El dijous 24 de juny el Femení rebrà la visita de l’Sporting de Huelva a les 16.00 hores a l’Estadi Johan Cruyff. Des d’aquest dilluns 14 de juny els socis poden adquirir les entrades per veure aquest duel, mentre que el dimarts 15 estaran disponibles per al públic en general.

El diumenge 27 de juny tindrà lloc el darrer duel del Femení aquest curs. Les de Lluís Cortés rebran la visita de l’Eibar a partir de les 11.00 hores. Les entrades per aquest partit estan disponibles a partir d’aquest dijous 17 de juny per als socis i a partir del divendres 18 per al públic en general.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut