Atlètic de Madrid - Barça Femení: Primera derrota a la Lliga (4-3)

Atlètic de Madrid - Barça Femení: Primera derrota a la Lliga (4-3)

Les de Lluís Cortés no podran fer el ple de triomfs a la competició domèstica

Des del 5 de maig de 2019, contra el Granadilla, que el Barça no perdia un partit de Lliga. Aquest dimarts a la tarda, però, s’ha trencat la ratxa, perquè les de Lluís Cortés han caigut al Centro Deportivo Wanda d’Alcalá de Henares contra l’Atlètic de Madrid (4-3). En un partit amb moltes alternatives, i molts gols, que finalment s’ha decantat del cantó matalasser. I és que un gol de Deyna, ja en el tram final, ha acabat per sentenciar un enfrontament emocionant, que el Barça ha lluitat fins al final malgrat haver-se proclamat recentment tricampió.

Partit de molts gols

El cansament s’ha notat en determinants moments, i això ho ha aprofitat un Atlètic de Madrid que ha fet un gran partit. Les locals, de fet, s’han avançat amb un golàs d’Amanda Sampedro quan, de primeres, ha col·locat la pilota per l’escaire lluny de l’abast de Sandra Paños, que ha rebut l’alta mèdica (1-0, min 12).

La resposta del Barça, però, ha estat immediata, després d’una bona acció de Jana que Bruna ha finalitzat amb un bon detall de qualitat (1-1, min 18). A més, Oshoala, després d’una assistència de Losada, ha aconseguit remuntar momentàniament el partit amb un toc delicat al pal llarg des de la frontal (1-2, min 36). 

Però després del pas pels vestidors, l’entrada al terreny de joc de la local Laurent ha donat un altre aire a les matalasseres. Primer, ha aprofitat una passada filtrada per fer l’empat (2-2, min 58), mentre que posteriorment ha fet el tercer amb una rematada des de l’interior de l’àrea (3-2, min 67).

Amb la participació en el joc d’Aitana, Alexia, Marta, Jenni i Patri, les de Lluís Cortés han tornat a empatar gràcies a un refús de Lindahl que ha caçat Marta, després d’un xut potent d’Alexia (3-3, min 75). Però, quan el Barça buscava el gol del triomf –Aitana l’ha tingut però el seu xut ha sortit fregant el pal- l’Atlètic de Madrid ha aconseguit sentenciar: bona jugada de Duggan que ha aconseguit trobat lliure Deyna Castellanos per fer el 4-3 definitiu (min 79).  

El Barça, que ha acabat el partit amb 10 perquè Jenni Hermoso s’ha fet mal, ja no ha pogut tornar a marcar, tot i intentar-ho, i acaba així amb la seva ratxa triomfal a la Lliga. El títol, però, ja és culer. 

LA FITXA

Atlètic de Madrid, 4

FC Barcelona, 3

Atlètic de Madrid: Lindahl, Aleixandri, Deyna C (Claudia Iglesias, min 92), Knaak, Ludmila (Ajara, min 89), A. Sampedro (Duggan, min 73), Strom (Carmen Menayo, min 73), Meseguer, Ajibalde (Laurent, min 46), Van Donger i Leicy Santos.

Barça: Paños, Laia Codina, María León, Melanie, Losada (Alexia, min 66), Mariona (Aitana, min 66), Hamraoui (Patri Guijarro, min 46), Crnogorcevic, Oshoala, Jana (Marta Torrejón, min 71) i Bruna (Jenni Hermoso, min 46). 

Gols: 1-0, Amanda Sampedro (min 12). 1-1, Bruna (min 18). 1-2, Oshoala (min 36). 2-2, Laurent (min 58). 3-2, Laurent (min 67). 3-3, Marta Torrejón (min 75). 4-3, Deyna (min 79). 

Àrbitra: Marta Frías Acedo. Ha amonestat Ludmila, de l’Atlètic de Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut