Madrid CFF - Barça Femení: Un pas més cap al títol (0-2)

Madrid CFF - Barça Femení: Un pas més cap al títol (0-2)

Un doblet de Bruna permet a les de Lluís Cortés seguir guanyant a la Lliga i ja sumen 25 victòries en 25 partits

Victòria molt important del Barça Femení a l’Antiguo Canódromo de Madrid, en el partit corresponent a la jornada 15 que es va haver de suspendre pel temporal de neu del passat mes de gener. Les de Lluís Cortés han derrotat el Madrid CFF a domicili (0-2) i sumen tres punts més a la Lliga que les acosta al títol. Perquè a les blaugrana, que sumen 25 triomfs en 25 jornades, ja només els hi falten 4 punts per ser campiones. 

Així, el doblet de Bruna ha resultat decisiu en aquest duel, que s’ha disputat en una setmana clau a la Champions, enmig de l’eliminatòria contra el PSG. Les rotacions dutes a terme per Lluís Cortés, amb els exemples de Cata Coll a la porteria o Jana, Bruna i Emma Ramírez com a titulars, no han alterat el triomf culer.

Bruna, protagonista

Davant d’un rival complicat, que està fent una gran temporada, el Barça Femení ha intentat dominar l’enfrontament a través del control de la pilota. Ha tingut dificultat en l’inici, però a poc a poc ha anat adaptant-se a les dimensions del terreny de joc, dels més petits de la Primera divisió femenina, i ha començat a tenir ocasions.

Com una centrada de Melanie que Crnogorcevic no ha arribat a rematar per poc (min 16) o una gran jugada blaugrana que la mateixa jugadora suïssa ha enviat alta (min 27). Però ha estat Bruna, amb un xut fortíssim des de dins l’àrea, la futbolista que ha pogut obrir la llauna, amb el seu sisè gol de la temporada (0-1, min 31).

Acció que ha marcat el pas pels vestidors, perquè l’electrònic no s’ha tornat a moure fins pràcticament els darrers minuts del segon temps. I és que el Madrid, molt seriós, no ha donat facilitats a un Barça que ha tingut problemes per combinar i per arribar a la porteria contraria.

Però Bruna, a falta de poc menys de deu minuts per al final, ha aconseguit sentenciar l’enfrontament, després de robar l’esfèrica a la defensa local i fer el 0-2 definitiu (min 83). 

Així doncs, 25è triomf en 25 jornades que permet al Barça Femení fer un pas gairebé definitiu cap al títol de Lliga.

LA FITXA

Madrid CFF, 0

Barça Femení, 2

Madrid CFF: Ulloa, León (Valéria Cantuario, min 55), Hickmann, Borja (Kerolin Nicoli, min 82), Joyce Borini (Laura Domínguez, min 77), Frisbie, Pinillos, Chikwelu, Ohale, Fernández (Silvia Rubio, min 56) i Ferreira (Paula Gutierrez, min 82).

Barça: Cata Coll, Laia Codina, Melanie, Losada, Mariona (Martens, min 66), Alexia (Patri Guijarro, min 57), Crnogorcevic, Oshoala (Hamraoui, min 66), Jana (Andrea Pereira, min 66), Bruna i Emma Ramírez (Marta Torrejón, min 57). 

Gols: 0-1, Bruna (min 31). 0-2, Bruna (min 83).

Àrbitra: María Romero Navarro. Groga per a les locals Hickmann, Ferreira i Silvia Rubio i per a les visitants Vicky Losada i Martens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut