Exhaurides les entrades per al Barça-Llevant!

Exhaurides les entrades per al Barça-Llevant!

Els socis han retirat en sis hores el prop del miler d’entrades disponibles per al partit de Lliga del proper diumenge, el primer amb públic des de l’inici de la pandèmia

Els socis del club han exhaurit les entrades per al Barça-Llevant de Lliga d’aquest diumenge sis hores després que es posessin a la venda. Un any i un mes després de tancar-se els estadis als aficionats, aquell dia (12h) s’obrirà novament al públic l’Estadi Johan Cruyff per poder assistir a un partit de la Primera Iberdrola. 

Aquest dilluns, a partir de les 11.00h, era el data de compra exclusiva per als socis a través del web del club. Cal recordar que l'aforament de l'Estadi Johan Cruyff quedarà reduït a 1.000 localitats, que és la xifra màxima permesa que marca el pla de la Generalitat per a instal·lacions esportives a l’aire lliure.

La presència de públic al partit entre el Barça Femení i el Llevant es regirà segons la normativa que marca l’excepcionalitat de la pandèmia, i serà necessari complir en tot moment les normes de seguretat, comportament i distanciament necessàries per fer del Johan Cruyff un estadi net i segur.

El fortí del Femení, doncs, obrirà de nou les portes en el duel entre el primer i segon classificat de la Primera Iberdrola, en la seva 25a jornada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut