Sevilla – FC Barcelona Femení: A seguir amb el bon nivell

Sevilla – FC Barcelona Femení: A seguir amb el bon nivell

Les blaugranes visiten la capital andalusa, enmig dels quarts de Champions

Dissabte a les 14.15 h i en directe per LaLigaSportsTV, el FC Barcelona visita l’Estadio Jesús Navas per jugar davant el Sevilla FC, a la jornada 24 de la Primera Iberdrola. Les de Lluís Cortés arriben liderant la taula amb un impecable 20 de 20 i amb 99 gols a favor i on el proper gol, serà el número 100 de les blaugranes a la Primera Iberdola 20/21.

Davant tindrà un Sevilla que s’està mostrant en una bona dinàmica, a les darrers jornades. Les jugadores entrenades per Cristian Toro no han perdut en les sis darreres jornades (4 empats i 2 triomfs) i ocupa el vuitè lloc de la taula. A la primera volta, la visita del Sevilla al Johan Cruyff es va saldar amb un 6 a 0 favorable a les blaugranes

Cares conegudes i novetats

A destacar, la presencia a la plantilla del Sevilla de dues jugadores cedides pel conjunt blaugrana, com son Claudia Pina i Carla Armengol. Les dues jugadores catalanes estan seguint el seu procés de formació a la capital andalusa i són jugadores claus en els esquemes sevillistas.

Lluís Cortés ha viatjat amb 18 jugadores, en una convocatòria que ha facilitat la tarda de divendres. Causen baixa mèdica Caroline Graham i Gemma Font i ha rebut l’alta mèdica i Cata Coll. Bruna Vilamala torna a la llista de convocades. ‘Mapi’ León resta a Barcelona pendent de la resolució del Comité.

El partit arriba entre els dos partits de la Champions femenina. El FC Barcelona va superar el Manchester City per 3 a 0 , a l’anada de 1/4 de final i el proper dimecres a les 17 h (hora de Barcelona) es viurà el partit de tornada a Anglaterra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut