Santa Teresa – Barça Femení: Poder blaugrana (0-3)

Santa Teresa – Barça Femení: Poder blaugrana (0-3)

Les de Lluis Cortés derroten les de Badajoz, en un partit en què Alexia, Hermoso i Patri han estat les golejadores

El Barça Femení ha tornat a demostrar el seu poder. Aquest dissabte, contra el Santa Teresa, a Badajoz, en un enfrontament dominat amb claredat, tot i ser un partit travat, com ja es preveia, en un camp complicat. El dia que l’equip de Lluis Cortés ha volgut participar en el Dia Internacional de la Dona del proper dilluns 8 de març, amb unes samarretes reivindicatives.

Acció que, posteriorment, s’ha acompanyat amb gols. Alexia, Jenni Hermoso i Patri han estat les golejadores d’un conjunt que suma tots els seus partits de Lliga amb victòries. 

Alexia obre la llauna

El Barça ha comandant el duel, tot i que el Santa Teresa no ho ha posat fàcil. Ha ajudat, també, el gol matiner que ha fet Alexia, abans que el cronòmetre marqués els primers deu minuts. L’ha fet després d’un gran control d’esquenes d’Hermoso a l’interior de l’àrea, que la número '11' ha rebut per fer el primer gol de la tarda (0-1, min 8). 

Sentència al segon temps

Però, tot i la superioritat i les ocasions, el marcador no s’ha tornat a moure fins al segon minut de la represa, quan Jenni Hermoso, en un servei de cantonada, ha fet el segon (0-2, min 47).

El gol de la tarda, malgrat tot, ha quedat reservat per a Patri, que pràcticament des del mig del camp ha etzibat un obús que s’ha colat al fons de la porteria d’Aguirre (0-3, min 72).  

Debut d’Ari Mingueza

Amb el partit ja decidit, Lluis Cortés ha rotat per donar descans les seves jugadores, després i abans dels partits de Champions contra el Fortuna Hjorring, en l’eliminatòria dels vuitens de la Champions. I un dels cinc canvis ha estat especial, perquè ha significat el debut amb el primer equip d’Ariadna Mingueza, germana del jugador en també dinàmica de primer equip Òscar Mingueza. 

Deu minuts que segur que quedaran en el seu record, malgrat que no s’han viscut més gols al Vivero i la victòria s’ha consumat amb el 0-3. 

Tres punts, doncs, que permeten seguir engreixant les dades en una temporada que, de moment, segueix sent perfecta: 18 triomfs en 18 partits de Lliga, amb 90 gols a favor i només 3 en contra que permeten ser líders de la Primera Iberdrola.

LA FITXA

Santa Teresa, 0
Barça Femení, 3

Santa Teresa: Aguirre, Lodermann (Sini Laaksonen, min 74), Parralejo, Van Slambrouck (Amanda, min 65), López, Lima (Alba Zafra, min 74), Nerea Pérez (Judith Verdaguer, min 56), Neira, Blanca Moreno (Alba Mellado, min 56), Sánchez i Thompson.

Barça: Paños, María León, Melanie (Leila, min 70), Losada (Aitana Bonmatí, min 61), J. Hermoso (Ariadna Mingueza, min 80), Marta, Mariona (Crnogorcevic, min 61), Hamraoui (Jana Fernández, min 70), Alexia, Patri i Graham.

Gols: 0-1, Alexia (min 8). 0-2, Jenni Hermoso (min 47). 0-3, Patri (min 72). 

Àrbitra: Elena Casal Fernández. Groga a la local Amanda Visco.

 

* Fotos de María Delgado

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut