FC Barcelona Femení – Santa Teresa: Arrenca un desembre brutal

FC Barcelona Femení – Santa Teresa: Arrenca un desembre brutal

Les blaugranes jugaran el primer, dels 6 partits que tindran en els propers 17 dies.

El futbol femení torna al Johan Cruyff, dissabte a les 12 h i en directe per Barça TV i Barça TV+, i ho fa amb el primer dels 6 partits que les blaugranes hauran de disputat abans de l’aturada nadalenca.

El FC Barcelona Femení arriba a la jornada 10, amb 6 triomfs en els sis partits que ha jugat i amb 29 gols a favor i un sol gol en contra i ho fa davant un Santa Teresa de Badajoz, que ha retornat aquesta temporada a la Liga Iberdrola. Les extremenyes que ocupa el 12è lloc de la taula, i dos dels tres triomfs que han assolit han estat a domicili (1-2) davant el Betis i també (1-2) al camp del Depor.

Els duels entre catalanes i extremenyes han tingut un clar color blaugrana, dels 8 enfrontaments jugats fins avui, set han estat triomfs blaugranes i un del Santa Teresa (2-0) al gener del 2017

Dia de retorns

Un dels grans atractius del partit davant el Santa Teresa és el possible retorn a la llista de convocades d’Andrea Falcón i Sandra Paños. Falcón ha finalitzar el procés de recuperació de la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre.

Per la seva banda, Sandra Paños ha rebut l’alta de la lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta, i també resta a disposició de Lluís Cortés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut