FC Barcelona Femení – Real Sociedad: Amb ganes de competir

FC Barcelona Femení – Real Sociedad: Amb ganes de competir

10 dies després del darrer partit, les de Cortés busquen tancar novembre amb un triomf

El FC Barcelona Femení torna a jugar, 10 dies després de fer-ho amb l’Atlético de Madrid. Les blaugranes es veuran les cares amb la Real Sociedad, dissabte a les 12 h a l’Estadi Johan Cruyff (Sense públic). El partit es podrà veure per Barça TV, BarçaTV+, Teledeporte i Footers.

Amb la suspensió del partit davant l’Eibar, per casos de COVID a l’equip rival, el FC Barcelona Femení suma 3 partits ajornats i ara, abans d’una nova aturada per seleccions, les barcelonistes volen sumar un nou triomf, per continuar invictes.

Les de Lluís Cortés sumen 5 triomfs en 5 partits amb 24 gols a favor i cap en contra. A la vegada i davant l’Atlético de Madrid, el Barça suma 10 partits seguits de Lliga sense rebre un gol (5 de la temporada 19/20 i 5 de l’actual) i sumen 930 minuts sense encaixar un gol.

Una altra fita històrica que resta propera és la màxima golejadora del futbol femení blaugrana. Ara mateix la ‘líder’ d’aquesta classificació és Sonia Bermúdez amb 123. Amb 121 hi és Jenni Hermoso i amb 120 Alexia Putellas.

Però cal tocar de peus a terra i veure que davant, les blaugranes tenen un rival de mèrit. La Real Sociedad ocupa en quart lloc de la taula amb set partits jugats, cinc triomfs i dues derrotes.

Entrenades per la catalana Natalia Arroyo, que havia format amb Lluís Cortes de les seleccions femenines catalanes i va ser jugadora de les categories de formació blaugranes, les basques estan mostrant un joc lluït i de ben segur que posaran en problemes a les barcelonistes.

La seva jugadora referent és la davantera Nahikari García. La basca és una jugadora de gol, hàbil i ràpida. El seu olfacte de gol i la sobrietat que han demostrat les donostiarres, de la ma d’Arroyo, en aquesta temporada, ben segur que fan del partit a Sant Joan Despí un bon espectacle de futbol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut