Un novembre intens per al  futbol femení blaugrana

Un novembre intens per al futbol femení blaugrana

El primer equip afrontarà 6 partits de lliga, en 22 dies

Un cop finalitzada l’aturada per seleccions, les blaugranes tornen a focalitzar-se en la competició de clubs i ho fan amb un mes de novembre que serà dens i amb un nivell màxim d’exigència.

Les de Lluís Cortés jugaran 6 partits en 22 dies, amb 3 partits a l’Estadi Johan Cruyff i 3 partits com visitants.

Sense parar

El periple s’inicia el proper 31 d‘Octubre, en la visita al camp del Betís, a les 12 h. Sense gaire descans les blaugranes s’hauran d’enfrontar al Rayo Vallecano, dimecres 4 a les 16 h, a l’Estadi Johan Cruyff.

A la sisena jornada de la Liga Iberdrola, el FC Barcelona Femení tornarà a fer la maleta per viatjar cap a terres valències, on el cap de setmana del 7-8 de novembre es trobaran amb el Llevant. Si el repte de visitar el camp del Llevant no fos prou exigent, la posterior jornada, a jugar els dies 11-12 de novembre, l’Atlético de Madrid visitarà el feu blaugrana.

La Lliga continuarà amb la Jornada 8, on les de Cortés jugaran al camp de l’Eibar, el cap de setmana del 14-15 de novembre. A partir d’aquí, l’equip podrà agafar una mica d’aire, doncs no hi jornada intersetmanal, després de jugar a Eibar i el Barça Femení tancarà aquest ‘Tour de Force’ rebent a casa la Real Sociedad, els dies 21-22 de Novembre, abans d’una nova aturada per seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut