El repte de jugar a Huelva

El repte de jugar a Huelva

Les blaugranes visiten un camp històricament complicat

Diumenge a les 12 h, el FC Barcelona Femení disputarà la tercera jornada de la Liga Iberdola 2020/21 davant l’Sporting de Huelva. Les de Lluís Cortes arriben amb una marxa excel·lent a la Lliga, dos triomfs en dos partits, i amb 10 gols a favor i cap en contra.

De cara al partit que es jugarà en el camp de La Orden (Huelva), el tècnic blaugrana no podrà comptar amb les porteres Sandra Paños i Gemma Font, per lesió, amb Jenni Hermoso a la recta final d’un procés víric i amb Leila, amb una lesió muscular quàdriceps cama dreta. Completa la llista la portera del FC Barcelona B, Meritxell Muñoz.

Un rival complicat

L’Sporting de Huelva ha estat un rival incòmode per les blaugranes, durant els darrers anys. A la temporada 17/18 les barcelonistes no van passar de l’empat al camp onubense. A la temporada 18/19 el FC Barcelona va caure a casa per 2 a 3, i a la passada temporada van suar de valent per guanyar per 0 a 1 a Huelva.

Les rivals de les blaugranes, l’Sporting de Huelva, ha disputat una única jornada de Lliga on van caure per 1 a 2 davant el València. Tot i avançar-se en el marcador, les valències vam assolir el triomf amb un gol de Carla Bautista, de penal, en el minut 91 de partit.

Les jugadores entrenades per Antonio Toledo, no van poder disputar la segona jornada davant el Rayo, que té aplaçats els primers partits de Lliga, i ara afronten el repte de rebre el FC Barcelona, líder de la màxima competició estatal del futbol femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut