Onze blaugranes amb les seleccions

Onze blaugranes amb les seleccions

La propera setmana s’atura la competició, pels partits de seleccions

Lluís Cortes veurà com 11 de les jugadores que entrena, marxaran amb les seves seleccions, un cop finalitzat el partit que enfrontarà el FC Barcelona Femení, diumenge 18 (12 h), al camp de l’Sporting de Huelva.

El gran gruix amb Espanya

Andrea Pereira, ‘Mapi’ León, Patri Guijarro, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Jenni Hermoso i Mariona Caldentey són les jugadores blaugranes que el seleccionador estatal, Jorge Vilda, ha convocat per afrontar el partit de classificació per l’Eurocopa i que tindrà lloc el divendres 23 a Sevilla davant Txèquia.

Holanda, Noruega i Suïssa

Lieke Martens, Caroline Graham Hansen i Ana Crnogorcevic són tres blaugranes més que després del partit a Huelva aniran amb les seleccions. Martens, amb Holanda, tindrà coma rivals Estònia i Kosovo.

Caroline Graham Hansen, amb la selecció noruega jugarà davant Bielorússia i País de Gales. Per la seva banda, la suïssa Ana Crnogorcevic disputarà el seu compromís davant Romania.

Giovanna Queiroz, d’stage amb Brasil

La jove blaugrana Gio Queiroz ha estat convocada, amb la selecció absoluta de Brasil, per un stage d’entrenament, que tindrà lloc a Faro (Portugal), dels dies 19 a 27 d’octubre.

Els partits de les blaugranes

21/10 18 h Noruega – Bielorússia

23/10 19.30 h Països Baixos – Estònia

23/10 21 h Espanya - Txèquia

27/10 16.30 h Romania – Suïssa

27/10 17.30 h Gales – Noruega

27/10 19 h Kosovo – Països Baixos

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut