FC Barcelona – EDF Logroño: A seguir en bona línia

FC Barcelona – EDF Logroño: A seguir en bona línia

Les blaugranes aspiren a mantenir l’alt nivell de joc, demostrat durant aquesta temporada

Diumenge (12 h) l’Estadi Johan Cruyff acollirà la segona jornada de la Liga Iberdrola, el primer partit a casa del FC Barcelona, a la màxima competició estatal. Un partit que es podrà seguir en directe a Barça TV i Barça TV+ i on les blaugranes rebran el títol de Campiones de Lliga 19/20.

Gran ritme

Dos partits de competició estatal i dos triomfs contundents de les blaugranes. Un Real Madrid 0-4 FC Barcelona i a la semifinal de Copa 19/20, jugada dijous passat, un Barça 6-0 Sevilla CF.

Aquestes dades i el nivell de joc, ens demostren que les jugadores de Lluís Cortés han arrancat la temporada amb un alt ritme competitiu. Les blaugranes estan trobant el gol i a la vegada es mantenen fermes a la defensa.

Finalistes de Copa

L’EDF Logronyo va començar la Lliga amb una derrota a casa davant un dels equips cridats a estar a la part alta de la taula, com és el Llevant. Les de La Rioja es van avançar amb un gol de l’exblaugrana Olga García, però les valencianes van capgirar el marcador (1-2).

Però el gran moment de les jugadores entrenades per Gerardo García va ser el dimecres, on van superar l’Athletic de Bilbao, a la tanda de penals, a la semifinal de la Copa 19/20 i es van convertir en rival de les blaugranes per a la final d’aquesta competició, amb un destacada actuació d’una altra exblaugrana, com és la portera del Logronyo Pamela Tajonar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut