Reial Madrid – Barça Femení: El primer Clàssic és blaugrana (0-4)

El Barça inicia la Lliga Iberdrola amb una gran golejada davant el conjunt blanc gràcies als gols de Patri Guijarro, Misa en pròpia porteria, Martens i Alexia

Gran tret de sortida a la Lliga Iberdrola per al Barça. Les culers han iniciat la defensa del títol de la millor manera possible, guanyant i golejant al Reial Madrid (0-4) en el primer Clàssic de la història del futbol femení. Amb gols de Patri Guijarro, Misa en pròpia porteria, Martens i Alexia, les de Lluís Cortés s'emporten els primers tres punts de la temporada, després de més de set mesos d'aturada.

Domini des de l'inici

Les culers han controlat amb claredat el partit des del xiulet inicial, tancant al seu propi camp al conjunt madridista. Les primeres ocasions no han trigat a arribar i Graham ha estat a punt de marcar de falta directa, però Misa ha salvat a les locals. Por després, arribaria el premi per a les barcelonistes: Patri Guijarro ha anotat el primer gol de la temporada per avançar al Barça al marcador (0-1, minut 18). Tot i el gol, les ocasions culers no s'han aturat, i de nou Misa ha estat providencial per salvar la infinitat d'arribades visitants.

La sentència, a la segona

Tot i la insistència de cara a gol, la falta d'encert blaugrana ha provocat marxar al descans amb un ajustat 0-1. Però ja al segon temps, els gols culers han acabat caient gràcies al domini absolut: el segon ha estat obra de Misa en pròpia porteria, després d'una gran acció de Graham des de la dreta que ha acabat en gol després de diversos rebots (0-2, minut 55).

En defensa, les tímides aproximacions madridistes han estat solucionades a la perfecció per Sandra Paños, i en atac, Martens ha estat l'encarregada de marcar el 0-3 rematant de primeres una gran centrada des de la dreta (0-3, min. 66). Finalment Alexia, amb una gran rematada ajustada dins l'àrea, ha acabat situant el 0-4 definitiu (min. 75).

Així doncs, gran victòria al primer Clàssic de la història i gran inici de la Lliga per a les culers, que comencen la defensa del títol amb un magnífic triomf a Madrid.

Reial Madrid, 0
Barça, 4

Reial Madrid: Misa, Kenti, Babbet, Kaci, Olga (Jakobsson, min. 71), Maite Oroz, Asllani (Lorena, min. 83), Cardona, Ivana, Tere Abelleira, Corredera.
Barça: Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira (Codina, min. 80), Mapi León, Leila, Patri Guijarro, Aitana (Martens, min. 55), Alexia, Graham (Crnogorcevic, min. 80), Jennifer Hermoso (Oshoala, min. 71), Mariona (V. Losada, min. 71).
Gols: 0-1, Patri Guijarro (min. 18); 0-2, Misa (p. p., min. 55); 0-3, Martens (min. 66); 0-4, Alexia (min. 75).
Àrbitre: Marta Frías Acedo, ha amonestat a Andrea Pereira i Patri Guijarro.