Wolfsburg – FC Barcelona Femení (prèvia): Cercant la glòria

Wolfsburg – FC Barcelona Femení (prèvia): Cercant la glòria

20 hores; Barça TV i en 'streaming' per BarçaTV+ | El conjunt blaugrana busca repetir història classificant-se per a la seva segona final de la Lliga de Campions competint-ho en un xoc d’estils

Nit estel·lar a l’Estadi de la Reial Societat. Una semifinal de luxe entre el Wolfsburg i el Barça decidirà un dels finalistes de la Lliga de Campions 2019/20. El conjunt blaugrana busca repetir la història classificant-se per a la segona final de la seva història. Davant, però, hi tindrà un gegant alemany, etern aspirant al tron europeu, doble campió del torneig, l’exequip de Caroline Graham Hansen, que viurà un dia especial.

Això sí, amb la impagable experiència de Budapest de fa un any, el conjunt dirigit per Lluís Cortés es plantava a la tercera semifinal de Champions League en quatre temporades, després d’eliminar l’Atlètic de Madrid (0-1) als quarts a San Mamés.

Xoc d’estils

Serà un duel d’estils oposats. I és que si el Barça sotmet els rivals a través de la possessió, el futbol del Wolfsburg és molt més vertical, amb l’objectiu que la pilota arribi al més aviat possible al seu temible trident ofensiu: Pajor, Harder i Popp. Als quarts, es va desfer del Glasgow City per un contundent 9-1.

També és una reedició dels quarts de final de la temporada 2013/14. Llavors, les alemanyes van ser molt superiors i van superar ronda amb un 3-0 i un 0-2.

Quan i on seguir el partit

L’enfrontament d'Anoeta, que està programat per aquest dimarts 25 d’agost a les 20 hores de Barcelona, es podrà veure en directe a través de Barça TV i Barça TV+. La nova OTT blaugrana oferirà el matx en català, castellà i anglès a tot el món, sense restriccions.

A més, cal recordar que també es podrà fer un seguiment a través del compte de Twitter del @FCBfemeni.

A continuació, repassem els horaris d'arreu del món perquè no et perdis aquest decisiu partit de la Champions femenina.

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-wolfsburg-02
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut