Lluís Cortés: “Estem preparades per competir contra qualsevol”

Lluís Cortés: “Estem preparades per competir contra qualsevol”

El tècnic del Barça Femení reconeix que, el del Wolfsburg, no serà un partit fàcil, però assegura que les seves jugadores “afronten les semifinals amb una motivació extra”

Tot a punt per a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League. L’equip de Lluís Cortés ja compta les hores per al partit contra el Wolfsburg, després de preparar-se a consciencia per a un repte important: el d’aconseguir l’accés a la gran final.

L’entrenador, que ha comentat que “tenim un bon equip i estem preparades per competir contra qualsevol equip”, ha volgut explicar com es troben les seves jugadores en la prèvia del partit: “Al futbol s’ha demostrat que tot pot passar i, per tant, no podem dir que hi ha un favorit clar. Poc a poc la distància entre el Wolfsburg i el Barça ha anat disminuït i ara estem preparades. L’equip afronta el partit amb molta il·lusió i la motivació extra de saber que, si guanyem, tornarem a la final de la Champions. Serà un partit complicat però lluitarem des del minut 1”.

Perquè l’equip alemany, dues vegades campió i dues més subcampió de la Champions, serà un rival difícil de batre. “Tenen jugadores ràpides, molt perilloses al contracop. Haurem d’estar pendents en les vigilàncies i en estar ben posicionades per evitar que, en la següent transició, ens guanyin metres”, ha comentat l’entrenador culer, a més d’afegir: “Serà important, a l’hora de construir atacs, que juguem amb molt d’equilibri”.

Graham: “Serà important mantenir la calma”

En la mateixa línia que el seu tècnic s’ha mostrat la noruega Caroline Graham Hansen, que va jugar al Wolfsburg. Un partit especial per a ella “no només perquè és una semifinal sinó també perquè em trobaré amb excompanyes”. “El Wolfsburg és un gran equip i els hi tenim molt respecte. Les conec bé i, per a nosaltres, serà important mantenir la calma i intentar imposar el nostre joc”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut