“L’equip està preparadíssim”

“L’equip està preparadíssim”

Lluís Cortés i Alexia Putellas han comparegut davant els mitjans de comunicació abans del duel dels quarts de final de la Lliga de Campions contra l’Atlètic de Madrid

Queden poques hores ja per al retorn de la Champions Femenina. El Barça jugarà aquest divendres, a partir de les 18h, contra l’Atlètic de Madrid als quarts de final. Un enfrontament, a partit únic, que el Barça ja fa setmanes que prepara, i amb sensacions positives.

I és que tant Lluís Cortés com Alexia Putellas han assegurat que “l’equip està preparadíssim” i que afronten el duel amb molta motivació i il·lusió. "És un partit de Champions i això mereix tota la nostra energia i el nostre esforç”, ha comenta Alexia, a banda d’afegir: “Estem 100% motivades i creiem que hem fet una bona feina aquests dies per sortir demà, guanyar i arribar a les semifinals”.

Preguntat pel rival, que haurà de disputar el partit amb baixes per culpa de la Covid-19, Lluís Cortés ha afirmat que “lluitaran fins al final i ens ho posaran difícil”. Malgrat tot, confia en què “plantegin el que plantegin, hem d’acabar sent nosaltres mateixes”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut