FC Barcelona – CD Tacón (prèvia): L’estrena més esperada

FC Barcelona – CD Tacón (prèvia): L’estrena més esperada

18.00h, Barça TV, Esport3 i streaming fcbarcelona.cat i Youtube/fcbarcelona: El Barça comença la Primera Iberdrola amb un duel de màxima expectació en el debut a la nova casa, l’Estadi Johan Cruyff

Ha arribat el dia. Després d’una llarga pretemporada, plena d’èxit amb Copa Catalunya inclosa, el Barça inicia el gran objectiu del curs: la Primera Iberdrola. I ho fa amb un escenari de luxe, amb més de 4.000 entrades retirades. L’equip estrenarà l’Estadi Johan Cruyff, davant el Tacón. Així, la nova casa de les culers es vestirà de gala per rebre un recent ascendit, molt reforçat amb internacionals i que a la propera temporada es denominarà Reial Madrid.

Serà, doncs, un inici potent per al Barça, que dimecres debutarà a la Lliga de Campions a Torí davant el Juventus. Posteriorment, s’intueixen Rayo Vallecano i Atlètic de Madrid en un setembre de màxima expectació.

Pendent de l’estat Jenni Hermoso, Lluís Cortés tindrà la baixa de Vicky Losada. Segons els Serveis mèdics del Club, la jugadora té una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra i queda pendent d’evolució. La capitana s’uneix a les baixes confirmades de Lieke Martens i Pamela Tajonar.

Les frases de Lluís Cortés

“Estic molt content de la pretemporada que hem fet i de com estem treballant. Les noves s’han integrat molt bé, ha estat fàcil”.

“No és fàcil treure informació d’un rival així. Trobar-te el Tacón al principi pot ser positiu per la seva falta de rodatge, però alhora vindrà amb moltíssima il·lusió i segur que serà un partit molt difícil”.

Les frases d’Alexia Putellas

“Hi ha moltes ganes de que comenci el partit, que l’afició estigui amb nosaltres. Esperem que a tots els partits de casa l’afició vingui a animar, això ha de ser un fortí”.

“Si no fos el Tacón estaríem igual de motivades. Aquest any hem de guanyar tots els partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut