Les deu blaugranes de la selecció espanyola, als vuitens del Mundial

Les deu blaugranes de la selecció espanyola, als vuitens del Mundial

Després de l’empat contra la Xina (0-0), les de Jorge Vilda assoleixen una fita històrica

Empat contra la Xina (0-0) i classificació per als vuitens de final del Mundial de França. Un pas històric, ja que la selecció espanyola mai abans havia estat present entre els 16 millors combinats d’una cita mundialista. Una gesta, materialitzada després d’acabar segones amb quatre punts (una victòria, una derrota i un empat), amb deu blaugranes a la plantilla: Sandra Paños, Leila, Mapi León, Patri Guijarro, Mariona, Marta Torrejón, Alexia, Vicky Losada, Aitana i Andrea Pereira

Sis culers han format part de la partida contra Xina

Paños, Mapi León, Leila, Patri Guijarro i Mariona, presents en l’11 de la selecció. Alexia ha sortit en la segona meitat per aportar més verticalitat a l’atac. Ara bé, al llarg dels 90 minuts el control i el domini de les Jorge Vilda no ha pogut amb l’organització defensiva xinesa. I quan la muralla de la selecció asiàtica ha estat traspassada, la portera Peng, la jugadora del partit, ha evitat una vegada i una altra el gol. Especialment a la barcelonista Patri Guijarro, primera titularitat en aquest Mundial, que amb dos xuts des de la llarga distància podria haver desfet l’empat. 

Els Estats Units o Suècia, el rival a vuitens

El pes de les ocasions de la selecció no ha pogut influenciar en l’electrònic i el tercer matx de la fase de grups ha acabat en empat. Així doncs, després de la victòria contra Sud-àfrica (3-1), la derrota contra Alemanya (0-1) i l’empat contra la Xina (0-0), la selecció avança a vuitens com a segona del grup B -cal recordar que el passat dissabte la selecció holandesa de Martens i Stefanie van der Gragt també es va classificar per als vuitens-. Una posició que l’enfrontarà contra la primera classificada del grup F, la totpoderosa Estats Units o Suècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut