Així serà la samarreta que lluirà el Barça a la final de la UEFA Women’s Champions League

Així serà la samarreta que lluirà el Barça a la final de la UEFA Women’s Champions League

Les blaugranes lluiran una samarreta única per a la final històrica que es disputarà a Budapest davant l’Olympique de Lió

El FC Barcelona Femení lluirà una samarreta especial amb motiu de la final de la UEFA Women’s Champions League, que es disputarà aquest dissabte a l’estadi Ferencváros de Budapest (18 hores) contra l'Olympique de Lió. La samarreta que ha arribat aquest dimecres al migdia llueix una inscripció especial a la part superior, entre l’escut de Nike i del FC Barcelona, amb la data del partit, els equips de la final i el nom de l’estadi i la ciutat.

Serà una samarreta única per a una final històrica. I és que el conjunt dirigit per Lluís Cortés, recentment renovat, disputarà per primera vegada a la història la final de la màxima competició continental.

Les culers han entrenat aquest dimecres i han atès posteriorment els mitjans de comunicació. L’equip es desplaçarà a Budapest dijous a la tarda i divendres realitzarà l’últim entrenament en l’escenari de la final, el Ferencváros Stadium.

Una final en directe per Barça TV

Aquesta final de la Champions League femenina que enfrontarà l'Olympique de Lió i al FC Barcelona es podrà veure en directe a través de Barça TV. El dimarts passat a la tarda, la UEFA va informar del seu acord per donar al FC Barcelona els drets de poder emetre en directe per Barça TV aquesta històrica final, el proper dissabte 18 de maig a les 18 hores des del Ferencvaros Stadium de Budapest.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut