Lluís Cortés: “Afrontem el partit amb naturalitat i intentarem fer el nostre joc”

Lluís Cortés: “Afrontem el partit amb naturalitat i intentarem fer el nostre joc”

El tècnic blaugrana, juntament amb Marta Torrejón, han parlat en roda de premsa en la prèvia del duel davant el Bayern de Munic

Torna la Champions. Arriba l’hora de les semifinals de la UWCL, on el FC Barcelona es veurà les cares amb el Bayern de Munic. Les barcelonistes disputaran aquest diumenge el partit d’anada a Alemanya (18.00h) a la recerca d'un bon resultat per intentar superar l’eliminatòria, la qual es decidirà la setmana vinent al Miniestadi. En joc: una plaça a la final de la UEFA Women’s Champions League.

En la prèvia d’aquest partidàs, han parlat el tècnic Lluís Cortés i una de les capitanes, Marta Torrejón. L’entrenador blaugrana ha destacat que “afrontem el partit amb molta naturalitat, intentarem desenvolupar el nostre joc i jugar a partir de les nostres idees”. “Ja hem jugat partits de molta tensió com el del Wanda, i intentarem competir al màxim”, ha afegit.

Pel que fa al rival, Cortés ha explicat: “Elles plantejaran un partit com els darrers que estan fent, ja estan acostumades a jugar partits molt competits a la seva Lliga. Voldran fer-se fortes al seu camp per treure un bon resultat, és un equip amb grans jugadores que juguen a la selecció alemanya”. “Intentaran aplicar el seu joc directe i que nosaltres no fem el nostre, però arribem en un bon moment i això sempre és important”, ha recalcat també el tècnic blaugrana.

Marta Torrejón: “Serà una eliminatòria molt competida”

La defensa blaugrana també ha destacat en roda de premsa que “estem treballant molt bé, i haurem de ser fortes i ser contundents, com hem estat fent fins ara”. Pel que fa a l’evolució des de la darrera semifinal de Champions, Torrejón ha explicat: “L’equip ha crescut molt des de llavors, hem madurat molt, i ara per fi tornem a estar a semifinals de Champions. L’equip té jugadores amb la suficient experiència per afrontar partits d’aquesta importància, tenim molta confiança. Serà una eliminatòria molt competida”, ha conclòs la blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut