Madrid CFF - Barça Femení: Tres punts més per a seguir d'alt (0-4)

Les blaugrana s’enduen el triomf en un partit que han dominat amb solvència

Instal·lades en l’univers de la victòria. En la jornada 28 de Lliga contra el Madrid (0-4) ha arribat el setè triomf consecutiu en competició domèstica, el novè seguit comptabilitzant Champions. Alexia (2), Martens i Aitana han estat les golejadores blaugrana d’un partit de control barcelonista. D’aquesta manera, el Barça s’ha situat provisionalment primer amb els mateixos punts que l’Atlètic de Madrid, que té un partit menys.

El Barça agafa volada en atac

Les blaugrana han tardat deu minuts a assetjar la porteria contrària. Perquè el Madrid s’ha mostrat sòlid en defensa en els primers compassos. Però quan les de Lluís Cortés han comptabilitzat la primera ocasió de perill, no han cessat en l’objectiu de marcar gol. Martens i Aitana han estat les encarregades de fer pujar les dianes culers a l’electrònic abans del descans (0-2). Un avantatge que podria haver estat més ampli si la mateixa Martens, Andressa Alves o Mariona haguessin perfeccionat un mil·límetre els seus llançaments.

Ara bé, l’atac blaugrana ha agafat aquesta sostinguda embranzida després d’una aturada providencial de Sandra Paños. Tot just començar el partit, al minut quatre, la portera barcelonista ha evitat el gol local gràcies a sortir vencedora en un u contra u davant Mellado. Una Sandra Paños que no ha tingut més focus en la primera meitat, ja que el Madrid ha creat poc perill. D’aquesta manera, el Barça ha marxat al descans sense el sobresalt del gol en contra (0-2).

Amb els córners arriben dos gols més

El Barça ha entrat a la segona meitat amb l’adrenalina del gol. Gràcies a dues boleies d’Alexia, la màxima golejadora culer en Lliga, les barcelonistes han pogut cantar dues dianes més. Amb el 0-4, arrodonit des de la cantonada, les de Lluis Cortés han expandit, encara més, el seu control sobre una gespa en mal estat que ha dificultat el joc de toc de les culers. Però el domini solament s’ha aturat quan l’àrbitra ha indicat la finalització d’aquest partit de la jornada 28 de Lliga.

Així doncs, el Barça, immers en un estat de forma exitós, ha sumat un nou triomf en competició domèstica. Queden dues jornades per a la cloenda d’aquest torneig regular, i tal com han demostrat a Madrid, les blaugrana perseguiran el primer classificat, l’Atlètic de Madrid, fins a l’últim sospir. Ara, amb l’alegria d’aquesta victòria, les barcelonistes encararan el matx de Champions League d’aquest diumenge 21 d’abril (18.00 h) contra el Bayern de Munic. De moment, el Barça segueix amb pas ferm aquest apassionant final de temporada.

Fitxa del partit

Madrid CFF, 0
Barça Femení, 4

Madrid CFF: Natalia, Catalá, Lucía, Noelia, Beckman (Analu, min 56), Mellado, Laura, Alexandra, Estela (Ainoa, min 72), Silvia (Laurita, min 57) i Yasmis.
Barça Femení: Paños, Marta Torrejón (Gemma Gili, min 65), Van der Gragt, María León, Melanie, Alexia (Bárbara Latorre, min 63), Andonova, Andressa Alves, Aitana, Martens (Candela Andújar, min 53) i Mariona (Claudia Pina, min 56).

Gols: 0-1, Martens (min 17); 0-2, Aitana (min 43); 0-3, Alexia (min 50); 0-4, Alexia (min 62)

Àrbitra: Cebollada López.