Barça - LSK Kvinner: Recital blaugrana per encarrilar l’accés a semifinals (3-0)

Una gran primera part de les culers, amb gols de Duggan (2) i Mariona de penal, donen avantatge a les de Lluís Cortés de cara al partit de tornada a Noruega

Gran victòria blaugrana per encarrilar l’accés a les semifinals de la Lliga de Campions (3-0). Les culers han guanyat amb solvència davant LSK Kvinner gràcies als gols de Duggan (2) i Mariona de penal, i marxaran amb un bon avantatge cap a Noruega per al partit de tornada dels quarts de final. Un total de 5.563 espectadors han gaudit al Miniestadi d’una gran exhibició barcelonista, que ha estat superior de principi a fi.

Primer temps d’ensomni

El partit ha començat de la millor manera possible per a les blaugrana, i és que als tres minuts de joc, les de Lluís Cortés ja manaven al marcador. Gran acció de Marta Torrejón des de la dreta, que arriba fins a la línia de fons i centra enrere per Duggan, que ha rematat a la perfecció per anotar l’1-0 (min. 3). El domini barcelonista era absolut, amb les culers dominant la possessió de la pilota i arribant amb molt de perill a la porteria visitant.

I la insistència ha tornat a tenir recompensa. Aquest cop ha estat Martens qui, amb una gran incursió des de l’esquerra, ha assistit a la perfecció per a Duggan, i de nou l’anglesa, amb una gran definició al primer pal, ha anotat el segon (2-0, min. 24). El recital barcelonista era total, però les culers no han tret el peu de l’accelerador i el tercer ha acabat caient abans del descans. Xut de Torrejón que toca en la mà de la defensa visitant i penal per a les blaugrana. Mariona no ha fallat des dels 11 metres (3-0, minut 36), ampliant encara més la distància al marcador, resultat amb el qual s’arribaria al descans.

Sense encert a la segona

La segona meitat ha iniciat amb la mateixa tònica que la primera: domini total de les culers i amb ocasions clares de gol per anotar el quart. Alexia i Mariona, han posat a prova a Fiskerstrand, però la portera visitant ha aconseguit refusar les arribades locals. Sandra Paños, en l’única ocasió clara de les noruegues, ha salvat a la perfecció el gol visitant.

El tècnic blaugrana ha mogut l’equip des de la banqueta, donant entrada a jugadores de refresc com Aitana, Andressa Alves i Andonova. Precisament totes tres han disposat d’ocasions amb xuts llunyans, però cap d’ells sense fortuna en la definició. Finalment, victòria contundent (3-0) per afrontar amb avantatge la tornada a Noruega. Les culers disputaran el partit de tornada el proper dimecres a les 18.30 hores, on buscaran certificar l’accés a les semifinals de la Champions.