21. Andrea Falcón

DAVANTERA

mini_1920x1080-femeni-andrea
L’un contra un, el joc amb les dues cames, les passades i els centres, i la potència del seu xut fan d’Andrea Falcón una jugadora única

Nascuda el 28 de febrer del 1997 a Las Palmas (Gran Canària), amb només 15 anys, el 2012, Andrea Falcón va fitxar pel Barça per primera vegada. Des de llavors i fins al 2016 alternaria participacions amb el primer equip i el filial, arribant a debutar a la Lliga de Campions (2013) i sent internacional en les categories inferiors d’Espanya -el 2019 jugaria el Mundial amb la selecció absoluta-. D’aquella primera època, la d’Arucas guarda tres Lligues i dues Copes. El 2016 va decidir continuar la seva carrera a l’Atlètic de Madrid, on va ampliar el palmarès amb tres títols de Lliga més i on es va convertir en internacional absoluta. Després d’haver estat escollida tres vegades com a Onze d'Or de Futbol Draft i d’una temporada marcada pels seus nombrosos gols i assistències, la jugadora torna al Barça per segona vegada.

Perfil tècnic

Es tracta d’una carrilera esquerrana ben dotada tècnicament que pot actuar tant de lateral com d’extrem. Ella s’autodefinex com una jugadora de banda, que es caracteritza per la seva velocitat, que lluita cada pilota i que no en dona cap per perduda.

Lloc de naixement
Las Palmas (Gran Canaria)
Data de naixement
28/02/1997
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut