La millor ratxa de partits sense perdre

La millor ratxa de partits sense perdre

El Barça B és, dels quatre grups de la Segona Divisió B, l’equip que més partits encadena, vuit en total, sense conèixer la derrota

El Barça B és l’equip dels 80 que formen els quatre grups de la Segona Divisió B que presenta la millor ratxa de partits sense perdre. L’equip de Garcia Pimienta va sumar, amb la victòria del passat diumenge al Miniestadi davant de l’Alcoyano, per 2-0, la vuitena jornada sense encaixar una derrota. Una xifra que el situa al capdavant d’aquesta classificació per davant del Cornellà, Mirandés i Atlètic de Madrid B, tots ells amb 7 jornades consecutives sense perdre. Si mirem aquesta ratxa ampliant-la als equips de Primera i de Segona Divisió A, el Barça B és el tercer equip per darrera de l’Atlètic de Madrid (16) i l’Albacete (12).

El Barça B suma 4 empats i 4 victòries en aquesta ratxa que va començar després de la derrota per 1-0 al camp del Teruel el passat 11 de novembre. Des d’aleshores, el Barça ha empatat contra l’At. Levante (0-0), València Mestalla (2-2), Hèrcules (0-0) i Castelló (1-1) i ha guanyat al Cornellà (2-1), Badalona (1-2), Lleida (2-1) i Alcoyano (2-0). El proper partit del Barça B, cinquè classificat a només tres punts del play-off, serà el proper diumenge al camp de l’Ejea. Un rival classificat en onzena posició, que ha sumat 7 dels darrers 15 punts possibles, i que va ser capaç de guanyar als blaugranes al Miniestadi, per 0-1, a la segona jornada de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut