El Barça B ha guanyat la possessió en tots els seus partits

El Barça B ha guanyat la possessió en tots els seus partits

El filial, tot i jugar en una categoria tan dura com la Segona Divisió B, està imposant el seu ADN Barça i té una mitjana del 61,4% de possessió de la pilota en la primera volta

El Barça B, tot i jugar en una categoria tan complicada com és la Segona Divisió B, ha guanyat la possessió de la pilota en els 19 partits disputats fins ara a la Lliga. L’equip de Garcia Pimienta no ha renunciat en cap moment al seu estil de toc, al més pur estil ADN Barça, tot i la duresa d’una competició en què la majoria de les vegades s’imposa el joc directe i de xoc. El filial té una mitjana del 61,4% de possessió de la pilota a la primera volta. Aquesta xifra demostra com aquesta generació de jugadors blaugrana, que va guanyar la UEFA Youth League, se sent còmode amb el control de la pilota.

El partit amb el percentatge de possessió més alt d’aquesta temporada va ser, amb un 72%, contra l’Ejea al Miniestadi a la segona jornada de Lliga. Curiosament aquell duel va acabar amb una desafortunada derrota per 0-1, ja que el Barça B, com li ha succeït durant la temporada, va generar força ocasions de gol però no les va poder acabar materialitzant. Contra l’Atlètic Balears i contra el Castelló, tots dos enfrontaments finalitzats amb empat, el Barça B va signar un 69% i un 68% de possessió, respectivament, xifres que demostren que l’equip, tot i veure’s amb la necessitat de buscar el gol de la victòria, ho va fer sempre sense renunciar al seu estil: el control de la pilota.

Els partits en què el Barça ha tingut menys possessió de la pilota han estat contra el Conquense, l’Ontinyent i l’Olot, amb un 52%, 53% i 56%, respectivament. En els duels contra els rivals més forts de la categoria, el Barça B també va saber imposar el seu domini del joc. Va registrar un 63% de possessió de la pilota en l’empat 1-1 contra el líder, el Vila-real B, i va signar un 65% en la victòria per 2-1 davant del Lleida al Miniestadi. Contra el Cornellà, per últim, va fer un 60% de possessió en el triomf per 2-1.

L’equip, sisè classificat a només tres punts de la zona de play-off, busca ara, en la segona volta que comença el diumenge a casa contra l’Alcoià (16.30 hores), mantenir aquestes xifres de possessió de la pilota i millorar el percentatge golejador. El filial ha marcat 22 gols en els primers 19 compromisos de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut