Barça B – Lleida Esportiu: Victòria contra el líder (2-1)

Barça B – Lleida Esportiu: Victòria contra el líder (2-1)

Un gol de Collado en els darrers instants del partit dóna els tres punts als de García Pimienta.

El Barça B supera al líder i s’emporta els tres punts del derbi català (2-1) contra el Lleida Esportiu en el Miniestadi, en el duel corresponent a la jornada 17 del grup III de la 2ª B. Els golejadors per part blaugrana han estat Carles Pérez (min 40) i Collado en el darrer minut del matx.

Batuta blaugrana

El partit ha començat amb els dos equips ben ordenats tàcticament en les seves parcel·les defensives i els blaugrana portant la batuta principal en atac.

En els primers compassos del matx, a través del control de la possessió de pilota, els de García Pimienta han disposat de les millors accions de perill de les botes d’un inspiradíssim Carles Pérez. Però la bona actuació del porter visitant, Pau Torres, juntament amb la solidesa defensiva dels lleidatans, han provocat que no es mogués el marcador del Miniestadi.

En la recta final del primer temps, en una magnífica jugada coral dels blaugrana on la defensa visitant ha acabat rebutjant una pilota enverinada, Carles Pérez ha aprofitat aquest rebuig per situar el primer gol, amb un magnífic xut col·locat des de fora l’àrea. Al descans s’ha arribat amb el 1-0 favorable als blaugrana.

Segon temps d’altes revolucions

A la represa el Lleida Esportiu ha sortit decidit a buscar l’empat. I quan només s’havien disputat tres minuts,  una jugada individual de Joan Oriol entrant a l’interior de l’àrea, ha significat l’empat (1-1). Les pulsacions en el derbi català s’han accelerat i els blaugrana ràpidament s’han refet, però els pals, un de Chumi i l’altre de Carles Pérez, han evitat per partida doble que arribés el segon gol del Barça B.

En els instants finals els visitants han disposat d’una gran ocasió per emportar-se els tres punts del Miniestadi, però una aturada salvadora d’Iñaki Peña sota pals ho ha evitat. I ja en el darrer minut de joc, Collado ha certificat la victòria blaugrana contra líder amb una definició d’autèntic killer.

La fitxa tècnica

Barça B, 2
Lleida Esportiu,  1

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Guillem, O. Busquets, Carles Pérez (Cuenca, min 90), Riqui Puig (Mingueza, min 90), Mujica, Collado i Ballou (McGuane, min 79)
Lleida Esportiu: Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Albístegui, Tano, Trilles, Cano (Josimar, min 84), Calavera (Noel, min 77), Pedro (Jaime, min 85), Juanto i Musa.
Gols: 1-0, Carles Pérez (min 40); 1-1, Joan Oriol (min 48); 2-1, Collado (min 90)
Àrbitres: David Jesús Pinto ha amonestat Wague (min 61) i Chumi (min 65) per part blaugrana i Musa (min 60), Calavera (min 62), Joan Oriol (min 92) i Trilles (min 92) pels visitants. El col·legiat també ha expulsat als tècnics d’ambdós conjunts: García Pimienta i Gerard Albadalejo.
Observacions: Instants previs a l’inici del partit s’ha fet un minut de silenci en memòria de l’expresident Josep Lluís Nuñez.
Assistència: 1.651 espectadors al Miniestadi 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut